8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

van Houselt

Uitstekende ervaring

Online besteld en betaald Dan zou je verwachten alles staat klaar incl factuur Maar materiaal moet nog links en rechts uit magazijn gehaald worden en factuur moet nog geprint

Hille

Goede ervaring

Brandjes

Goede ervaring

colijn

Raes

Goed bedrijf,Leuke prijs..
Kreeg het netjes verpakt met een persoonlijke kaart en sticker voor retour..kortom netjes gedaan goed bedrijf.. klantvriendelijk

Peter

Als ik bestel op internet kijk ik altijd eens naar de review's voor te bestellen. Meestal zijn er meer negatieve dan positieve en is het bang afwachten na het lezen van de horrorverhalen bij de... Als ik bestel op internet kijk ik altijd eens naar de review's voor te bestellen. Meestal zijn er meer negatieve dan positieve en is het bang afwachten na het lezen van de horrorverhalen bij de negatieve reviews.
Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen, zondag besteld en dinsdag geleverd , keurig verpakt, de juiste artikelen en retourlabel + retour info in de doos meegeleverd.
Ik ben dus zeer tevreden over deze webshop

Retourbeleid duidelijk en zonder rompslomp

neen

Danny

Goede service en retourservice.

Bij Warmteservice een veiligheidssensor voor mijn cv en binnenwerk driewegklep besteld. Deze kwamen de volgende dag keurig verpakt bij mij binnen. Helaas had ik het verkeerde binnenwerk besteld.... Bij Warmteservice een veiligheidssensor voor mijn cv en binnenwerk driewegklep besteld. Deze kwamen de volgende dag keurig verpakt bij mij binnen. Helaas had ik het verkeerde binnenwerk besteld. Deze retour verstuurd en het retourbedrag een dag na aankomst van het pakket bij Warmteservice weer op mijn rekening terug gestort gekregen. Top service.

Aarts

Uitstekende ervaring

Goede service , snel geleverd goed prijs

Erik

Uitstekende ervaring

Uiteindelijk bleek de levertijd met 3 weken erg mee te vallen. Op de site stond een levertijd van 5-6 weken. Meteen na plaatsen van de order werd ik gebeld of de levertijd bekend was.
Uiteindelijk bleek de levertijd met 3 weken erg mee te vallen.
Leveringsafspraak kon op het uur nauwkeurig worden gemaakt.

Buter

Nvt