9.6/10
Productinformatie op de website

Van Kan

Je wordt altijd op een deskundige en vriendelijk manier geholpen. En kijken altijd mee voor een passende oplossing als je er zelf op vast loopt.

Mocht er iets niet verkrijgbaar zijn via de website dan lukt het meestal wel in de winkel zelf. Snelle service. goede oplossingen.

Website nog meer uitbreiden met producten. Maar volgens mij gebeurt dat al. Wel mis ik soms standaard dingen. Zoals mepac klemzadels, opbouw bakje van gira zonder wartel. Dit is dan wel weer in de... Website nog meer uitbreiden met producten. Maar volgens mij gebeurt dat al. Wel mis ik soms standaard dingen. Zoals mepac klemzadels, opbouw bakje van gira zonder wartel. Dit is dan wel weer in de winkel te bestellen.

Braam

Mooie winkel en vriendelijke bediening.Fijn dat na afhalen web-bestelling factuur digitaal toegestuurd wordt. Wel zo handig voor boekhouding en scheelt papier en inkt.

Digitale factuur = besparing op grondstoffen.

Op dit moment geen

rossell Rossell

Super geregeld

Fouraschen

Goed assortiment en een snelle levering

Vriendelijk personeel,

Nowak

Efficiënt, een goede overzichtelijke website.

Goede service.

Maas

Zeer goed

Marcel

Veel kennis bij medewerkers, leuk team

veel technische kennis, goede openingstijden, veel materialen op voorraad, goede bereikbaarheid

website foto's onderdelen vaak niet compleet

van Blom

Goed snel duidelijk prima communicatie

Er ging een kleinigheid mis. De oorspronkelijke aflever/ bezorgdatum vroeg ik naar voren te halen met twee dagen. Dat werd toegezegd maar de bezorging kwam toch op de oorspronkelijke dag.

Brouns

Vriendelijk en behulpzaam personeel