Productinformatie op de website

Uitstekende ervaring

geen mening goed is goed

Passon

Rodgers

Roelofs

Uitstekende ervaring

Alles netjes en gratis bij mij thuis afgeleverd

van Lent

B&B de Tol

6 weken geleden 7 erkende loodgieters benaderd om bij ons een nieuwe c.v. installatie aan te leggen. Geen tijd, geen tijd. Naar Warmteservice gegaan, uitstekende uitleg gekregen, daarbij de juiste... 6 weken geleden 7 erkende loodgieters benaderd om bij ons een nieuwe c.v. installatie aan te leggen. Geen tijd, geen tijd. Naar Warmteservice gegaan, uitstekende uitleg gekregen, daarbij de juiste materialen, en zelf aan de slag gegaan. En zowaar, na een paar dagen pijpen buigen, hoekjes knellen en T-stukjes frotten: het werkt. Alles warm. 6 radiatoren met een mooie capaciteit. Dankjewel jongens van Warmtecervice Doetinchem. Ik kom terug, Oh shit, daar heb je hem weer.

van den Berg

Uitstekende ervaring

Een paar zonnepanelen gekocht en deze keurig bij mij thuis afgeleverd. Er werd van te voren gebeld dat 1 paneel beschadigd was, hier werd een nieuwe voor besteld.

Rien

Uitstekende ervaring

Alles snel en perfect geregeld,en een goede service

TR

Uitstekende ervaring

Helpen zelfs nog mee om de materialen in te laden. Top

Bosma

Redelijke ervaring

28 feb. 1 pv + optimizer besteld voor uitbreiding. Melding levertijd dan 3 weken. Per mail gevraagd bestelling te verdubbelen. Na 4weken vragen over levertijd. Nieuwe datum. Deze weer verlopen en... 28 feb. 1 pv + optimizer besteld voor uitbreiding. Melding levertijd dan 3 weken. Per mail gevraagd bestelling te verdubbelen. Na 4weken vragen over levertijd. Nieuwe datum. Deze weer verlopen en opnieuw gevraagd naar levertijd. Levering uiteindelijk half april. Levering opgehaald maar geen enkele opmerking over lange levertijd. Dan blijkt thuis ook nog dat ik een ander merk paneel dan besteld en op de factuur staan heb gekregen, ook zonder een opmerking. Na controle op internet bleek er geen opvallend verschil, dus maar zo gelaten. Maar blijft zeer onprofessioneel.

Actief melden aan klant ten aanzien van levertijden en natuurlijk geen andere spullen (goedkoper, niet veel, maar toch) leveren dan op de factuur staan.