Productinformatie op de website

van der Starre

Uitstekende ervaring

Via website in de middag besteld de ander dag om 09.00 uur gebeld wanneer het mij schikte om de bestelling af te leveren. Om 12.30 uur diezelfde dag had ik mijn bestelling thuis. De man die de... Via website in de middag besteld de ander dag om 09.00 uur gebeld wanneer het mij schikte om de bestelling af te leveren. Om 12.30 uur diezelfde dag had ik mijn bestelling thuis. De man die de spullen bracht vroeg aan mij of ik nog iets nodig had en wenste mijn veel succes met de installatie. Het sterke punt: een gerichte afspraak. Klasse

Kan er geen bedenken.

Arts

Uitstekende ervaring

Zeer klant gericht, uiterst behulpzaam en weten waar ze het over hebben

Een vestiging in zoetermeer

Krassenburg

Ik zal het niet weten

j.krassenburg

Uitstekende ervaring

Bijzonder snelle levering binnen 24 uur. Vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging Naaldwijk.

Ik zal het niet weten.

v leeuwen

snelle levering

neen

van Peenen

Goede ervaring

Advies op locatie Naaldwijk en vriendelijkheid personeel

Meer technische info op de website

v.d Meer

Goede ervaring

het geleverde product is zonder navraag te gebruiken voor de nieuwe app. als bij heel wat ouderen

van der Ende

Uitstekende ervaring

Zeer vriendelijk geholpen, kreeg ongevraagd tips waar ik op moest letten, kreeg gratis twee ringetjes die ik misschien nodig had. Ook vertelde hij dat het misschien kwam door een ventiel, als die... Zeer vriendelijk geholpen, kreeg ongevraagd tips waar ik op moest letten, kreeg gratis twee ringetjes die ik misschien nodig had. Ook vertelde hij dat het misschien kwam door een ventiel, als die geoxideerd / groen was beter vervangen. ben dus de volgende dag ook daar een ventiel wezen kopen en was denk zeker de oorzaak dat de boiler kapot was.

Ga zo door.

Schulte

nee

nee

de jong

Uitstekende ervaring

Zeer snel en bekwaam afgehandeld en vriendelijke behandeling

Zou het niet weten