Bestelling is altijd heel compleet,en ook snel klaar om opgehaald te worden.
Simon de Bruijn
Perfect!
Het totale concept
Website.
Bosman
Goede service en snelle levering
Vlaeminck
Snel afgeleverd, vriendelijke bezorger
de Vrieze
Materiaal besteld en laten bezorgen..briefje op de voordeur geplakt en daar op Beste, b.g.g. de spullen achter bij het tuinhuis plaatsen .Ik ben om 17 uur gaan bellen met de vestiging Vlissingen,...Materiaal besteld en laten bezorgen..briefje op de voordeur geplakt en daar op Beste, b.g.g. de spullen achter bij het tuinhuis plaatsen .Ik ben om 17 uur gaan bellen met de vestiging Vlissingen, waar mijn spullen zijn?de medewerker aan de telefoon zie dat het neergezet was bij het tuin huis.echter kon niets vinden.na rond de woning gelopen had de bezorger het aan de voorkant bij een schuurtje geplaatst. Bezorger had het briefje op de voordeur niet goed gelezen.De medewerker heeft zijn excuses aan geboden.En daar is de kous mee af.het is bij aflevering wel noodzakelijk om dan een afgifte bon in de bus te doen.
Walhout
Klantvriendelijkheid een 10
Klantvriendelijkheid zelfbezorging
Snellere levering binnen 24 uur
Bolleman
Snelle levering, doen wat ze beloven en als je telefonisch contact hebt verloopt dit aangenaam en informatief.