Productinformatie op de website

Neen

Neen

Steinfort

Uitstekende ervaring

Bestellen gaat makkelijk en je kunt de bestelling de volgende dag al ophalen!

Ik heb geen verbeterpunten.

Lobert

Uitstekende ervaring

Service in de winkel is uitstekend, verkoper was vriendelijk en zeer behulpzaam

Artikelen die met elkaar in verband staan tonen bij het artikel, dus bijv bij artikel regenpijp ook de beugels tonen

Polman

van der Lans

Redelijke ervaring

Helaas niet gezien

Ik bestelde een thermostaat kraan en kreeg een kraan met een puntje er uit in plaats van een kraan met een plaatje. Men adviseerde mij om maar een geheel nieuwe kraan set te nemen met T stuk en... Ik bestelde een thermostaat kraan en kreeg een kraan met een puntje er uit in plaats van een kraan met een plaatje. Men adviseerde mij om maar een geheel nieuwe kraan set te nemen met T stuk en handkraan. Ik ben naar een erkende verwarming bedrijf gegaan en zei vertelde mij dat er vrouwtjes en mannetjes waren en zij hebben mij wel goed geholpen. Bedankt en voor mij een dikke 0.0 Mij zal ook niet meer zien vanwege ondeskundigheid. Gr. Fam J van der Lans.

Drost

Uitstekende ervaring

het snel vinden op internet

niks

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de review!

Haarmans

Goede ervaring

Er is voldoende voorraad. De prijzen zijn niet te hoog. Er zijn voldoende filialen van Warmteservice. De verkoper begrijpt snel wat de klant bedoelt en geeft goed advies.

Voor het verwijderen van de oude kraan onder het keukenblad, had ik eigenlijk eenmalig een stuk gereedschap nodig dat wel te koop was voor EUR 75. Het zou fijn als ik dat voor Eur 5 even een uurtje... Voor het verwijderen van de oude kraan onder het keukenblad, had ik eigenlijk eenmalig een stuk gereedschap nodig dat wel te koop was voor EUR 75. Het zou fijn als ik dat voor Eur 5 even een uurtje had kunnen huren. Het gaat hier om specifiek gereedschap dat ik waarschijnlijk nooit meer nodig zou hebben.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Haarmans,
Bedankt voor de positieve review. Ik snap uw reactie, maar helaas kunnen wij geen producten verhuren.

Balster

Uitstekende ervaring

De volgende dag al gebeld!

Neehoor. Prima service

Roeleveld