Productinformatie op de website

Bestways Bouw Management

Zeer fijne bezoekjes en met altijd een goed advies en product de deur uit

Advies, kennis en vriendelijkheid

Bart

Ja zeker! Goede service en garantieklacht afhandeling, en snel!

Wiersma

Makkelijk bestellen. Prettig contact toen bleek dat de levering wat later werd.

Maarten

Positief. Goed geholpen, heldere communicatie en erg behulpzaam.

Schut

Mijn eerdere ervaringen waren goed! Maar nu helaas slechte communicatie omtrent de levering van het product. Dit zou voorradig zijn. Werd uiteindelijk meer dan 3 maanden later geleverd. Actieve... Mijn eerdere ervaringen waren goed! Maar nu helaas slechte communicatie omtrent de levering van het product. Dit zou voorradig zijn. Werd uiteindelijk meer dan 3 maanden later geleverd. Actieve informatie over dit herhaalde uitstel bleef steeds achterwege.

klantvriendelijkheid

Website beloftes nakomen. Als het evenwel anders verloopt dan tenminste afdoende en tijdig communiceren.

Pilger

Binnen 1 tot 2 weken (vlgs website) is niet na 3 weken. Na bellen na 2 weken is het antwoord: Morgen.Het werd bijna een week later. En zorgen dat je op het moment van het opgegeven tijdstip ter... Binnen 1 tot 2 weken (vlgs website) is niet na 3 weken. Na bellen na 2 weken is het antwoord: Morgen.Het werd bijna een week later. En zorgen dat je op het moment van het opgegeven tijdstip ter plekke bent. Als je de goedkoopste bent kun je je het eea permitteren, maar er zijn goedkopere alternatieven.

Altijd veel op voorraad. Dichtbij om af te halen.

Hou je aan de besteltermijn.

Schenk

dudelijkheid of het in voorraad is en op welke lokatie

geen reactie op vrijdag via chat functie

Ruud

Zeer goed

Groot assortiment. Vriendelijk en kundig personeel.

Hazen

Na bestelling en bevestiging op woensdag heb ik op vrijdag maar eens gebeld wanneer eea bezorgd ging worden. Een eerder bericht over bezorgdatum zou ik wel prettig gevonden hebben!

Klantvriendelijkheid en kennis in de winkel

Bij bestellen via website was ik op gegeven moment alle items kwijt en heb toen weer alles opnieuw besteld, met als gevolg dat ik alles dubbel gekregen heb. Een telefoontje om dit terug te draaien... Bij bestellen via website was ik op gegeven moment alle items kwijt en heb toen weer alles opnieuw besteld, met als gevolg dat ik alles dubbel gekregen heb. Een telefoontje om dit terug te draaien heeft niet geholpen!

Brouwer

Top bedrijf , goede service