8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Roland

De online bestelling verliep goed
het product kon na 3w geleverd worden, maar dat lag niet aan warmteservice (bij andere aanbieders zelfde wachttijd)
de prijs was goed
prettig was dat...
De online bestelling verliep goed
de prijs was goed
prettig was dat ik met een CC kon betalen (kon bij een andere leverancier niet, daarom daar niet besteld ondanks dat die net iets goedkoper was)
mailtje dat ik het product kon ophalen was ook goed
ophalen zelf duurde een kwartier (vond ik wel erg lang) omdat een klant voor mij ruim de tijd nam en kreeg om iets te bestellen wat er niet was en dus met lege handen vertrok

al beschreven

H.Ribbens

Prima geregeld. Bedankt voor de goede informatie vooraf. Groet, H. Ribbens

Heb ik al vermeld

Sara

Met Warmteservice Parnassusweg Amsterdam Zuid hebben wij ontzettend goede ervaring al jaren.

Warmteservice Parnassusweg Amsterdam heeft alleen maar sterke punten

Wilkinson

Moest voor een product dat ik al betaald had in de winkel toch nog bij betalen omdat ze het bij een andere leverancier hadden moeten halen. Was een klein bedrag dus heb er geen punt van gemaakt maar... Moest voor een product dat ik al betaald had in de winkel toch nog bij betalen omdat ze het bij een andere leverancier hadden moeten halen. Was een klein bedrag dus heb er geen punt van gemaakt maar achteraf gezien slaat het nergens op

Als een prijs is vastgesteld en betaald kun je er niet op het moment dat de klant het product afhaalt nog een toeslag in rekening brengen

FlipFromAmstelveen

Zeer prettige bejegening. Snelle levering van bestelde goederen. Niet alle vragen over instellingen van verwarmingsthermostaat konden beantwoord worden.

Snelle levering. Competitieve prijzen.

Kennis over diverse thermostaatapparatuur ( m’n van Nefit-Bosch zou beter kunnen

van Veenendaal

Goede website, goede service

Baehr

Erg goed.
Warmteservice nam gelijk contact op om de bestelling te bevestigen en eventueel fouten te voorkomen, dat vond ik heel goed.
De bezorgdatum was zoals vermeld op de webpagina en...
Erg goed.
De bezorgdatum was zoals vermeld op de webpagina en het werkte heel goed.

Alles werkte zoals vermeld op de website. Super.

Contactgegevens op de webpagina incl. whatsapp staan ​​allemaal duidelijk vermeld zodat je het snel kunt vinden en alles hebt.

Danko

Altijd super goed en kundig geholpen. Er lijken geen vragen te zijn in hun vakgebied waar zij geen antwoord op/ oplossing voor hebben!

Ze nemen altijd de tijd om je goed te helpen, denken mee en prijzen zijn ook prima

Wilke

Goed contact. Snelle reactie en opvolging. Goede mensen. Top

Snel. Vriendelijk. Klantgericht.

De website kan nog wel wat verbeterd worden. Het wordt al beter maar er kan wellicht nog wat meer omschreven worden. De aanvullende / bijpassende producten zijn echter al een hele verbetering.