Productinformatie op de website

Dijkhuizen

Duidelijke website, eerlijke prijzen, snelle levering en heel netjes de bestelling afgehandeld bij de bezorging. Na bestellen krijg je een duidelijke mail met de stappen en daar wordt ook aan... Duidelijke website, eerlijke prijzen, snelle levering en heel netjes de bestelling afgehandeld bij de bezorging. Na bestellen krijg je een duidelijke mail met de stappen en daar wordt ook aan gehouden. Ze bellen eerst wanneer ze leveren zodat je daar rekening mee kunt houden. Er wordt dan ook op die dag en dat tijdstip geleverd. Heel fijn!

Duidelijke communicatie wanneer je een bestelling hebt geplaatst over het vervolg, snelle levering, nette bezorging

ga zo door!

Feije

Goed, duidelijk in communicatie

Ik had eerst ophalen van locatie, de dag voor het ophalen werd ik gebeld of het ook gratis bezorgt mocht worden. Dit scheelde overall bezorg en handeling kosten. Dit vind ik erg sterk, dit bespaard... Ik had eerst ophalen van locatie, de dag voor het ophalen werd ik gebeld of het ook gratis bezorgt mocht worden. Dit scheelde overall bezorg en handeling kosten. Dit vind ik erg sterk, dit bespaard geld en hierdoor geef je een betere service! Win win!

Geen.

Bosch

Prima bedrijf

Volgens mij op deze manier door gaan

Aalbers

Perfect, communicatie is erg goed je wordt goed op de hoogte gehouden en erg vriendelijk

Communicatie en vriendelijkheid personeel

Gewoon lekker door gaan

Legebeke

Goede communicatie en uitleg

van der Wolde

Snelle levering en goede prijs

Bakker

We zijn erg tevreden. Keurige service en zeer goede communicatie.

Goede service. De check aan jullie kant of de bestelling wel zou passen. En vervolgens hele goede communicatie en contact over het verloop van de bestelling. En een telefoontje wanneer de bestelling... Goede service. De check aan jullie kant of de bestelling wel zou passen. En vervolgens hele goede communicatie en contact over het verloop van de bestelling. En een telefoontje wanneer de bestelling bezorgd zou worden.

de Ruiter

Zeer zeer vriendelijke en geduldige berzorger. Nam zelfs even de moeite om mobiel te bellen omdat ik boven de bel niet had gehoord. Ook het maken van een bezorg afspraak ging super soepel.

Ga zo door, vooral de bezorger maakte goeie indruk.

Brinkman

Ik heb een goed contract gehad met Warmteservice. Ik had een artikel besteld wat niet op voorraad was, ik kreeg dezelfde dag no een telefoontje dat het iets langer kon duren in verband met de... Ik heb een goed contract gehad met Warmteservice. Ik had een artikel besteld wat niet op voorraad was, ik kreeg dezelfde dag no een telefoontje dat het iets langer kon duren in verband met de Pinksteren. Op het moment dat het artikel binnen was kreeg ik een telefoontje. Bij het ophalen werd ik ook prima geholpen.

Snelheid van reageren

Geen, ga zo door.

van der Molen

Goed geholpen, vriendeljike mensen met kennis van zaken.

personeel is deskundig, denkt mee.

De inforntatie op de website is voor een leek soms lastig (maten, materiaal etc.)