Productinformatie op de website

snellink

M

Kruitbosch

Bestelling geplaatst via internet. Alles correct en op tijd geleverd. Vooraf geïnformeerd over tijdstip bezorging. Al met al prima 1e ervaring.

Perfect!

Staal

Prima en snel geleverd

Fijn om daar te kunnen bestellen online

De Winter

Martin

Prima service en snel. Eigen bezorging aan huis, wat wil je nog meer?

Goede en snelle service. Normaal haal ik af in Deventer, maar door corona nu thuiswerk en dus in Hengelo besteld. En ook hier, gewoon dezelfde goede en snelle service. Top! Echt Warmteservice waardig!

Geen opmerkingen

Roessink

Er is goed naar de klant geluisterd ik had namelijk vorig jaar online een venlo keukenkraan gekocht welke nu al lekt. Geen gehoor m.b.t. garantie bij leverancier of fabrikant. Uiteindelijk besloten... Er is goed naar de klant geluisterd ik had namelijk vorig jaar online een venlo keukenkraan gekocht welke nu al lekt. Geen gehoor m.b.t. garantie bij leverancier of fabrikant. Uiteindelijk besloten een nieuwe kraan te kopen en op zoek te gaan naar een leverancier welke een 'goed' gevoel geeft en service biedt. In Hengelo vond ik een luisterend oor en een nieuwe kraan ;)

Goed luisteren naar de klant en zelfs een gebaar maken naar de klant hoewel ik de lekkende venlo kraan elders heb aangeschaft. Echt TOP.

Ad

Beuwer

Super makkelijk en professioneel bedrijf

super snel kwaliteit

ik zou het niet weten