Productinformatie op de website

Geldof

Het gaat mij om de lichtkoepels, wat ik wel zeer vervelend vind is de reclame van warmteservice die ik nu te zien krijg over lichtkoepels op Facebook. Ik heb het gemeld als ongepast en weet... Het gaat mij om de lichtkoepels, wat ik wel zeer vervelend vind is de reclame van warmteservice die ik nu te zien krijg over lichtkoepels op Facebook. Ik heb het gemeld als ongepast en weet eigenlijk niet of ik nu nog graag zaken met jullie doe. Ik heb hier niet om gevraagd. Ik heb nog veel nodig maar gelukkig hebben we ook andere winkels die dat niet doen en dezelfde vak taal spreken als jullie.

Snel iemand aan de lijn bij vragen, en snel antwoord ook

Hiervoor al benoemy

Slecht

Niets

Coulant en klant vriendelijker

Stultiens

Slecht. Verkeerde radiatoren geleverd voor onze vakantie woning . Oké, die brachten we zelf weer terug. Maar toen bleek dat de design radiator niet geschikt was voor onze vakantie woning , ging de... Slecht. Verkeerde radiatoren geleverd voor onze vakantie woning . Oké, die brachten we zelf weer terug. Maar toen bleek dat de design radiator niet geschikt was voor onze vakantie woning , ging de bedrijfsleider ineens moeilijk doen mmdat de verpakking er niet meer was. En mochten we hem niet ruilen. Slecht en klant onvriendelijk

Niets

Klant vriendelijker en ook coulant zijn omdat ze zelf ook fouten maken

Cornelisse

Ik ga altijd naar de winkel locatie vlissingen.De service is uitstekend zowel aan de balie als aan de telefoon.

Goede service en kennis

Jo

Redelijk snelle levering, goede communicatie over levertijd. Alleen de verkeerde kabelgoot geleverd, waardoor ook niets had aan de inwendige steunen die ik speciaal besteld had bij de kabelgoot... Redelijk snelle levering, goede communicatie over levertijd. Alleen de verkeerde kabelgoot geleverd, waardoor ook niets had aan de inwendige steunen die ik speciaal besteld had bij de kabelgoot 80x60 en ook de flexibele pijpen niet pasten op de geleverde kabelgoot.

Levering en vriendelijkheid aan huis.

Juiste onderdelen leveren.

Sinke

Prima service!

Klantvriendelijk

Geen, ga zo door!

van Soelen

Snelle levering op lokatie,tegen een redelijke prijs.

snelle levering, boven 50,- euro gratis

Betere zoek machine , meer zoektermen.

de Poorter

Alles netjes geleverd zoals telefonisch was afgesproken. De spullen netjes afgeleverd op het opgegeven adres door een uiterst vriendelijke chauffeur

Snelle reactie via telefoon om een leverdatum af te spreken. Producten van gerenommeerde merken.

Super service ga zo door