Productinformatie op de website

Hoekstra

Niks mis mee , keurig op afgesproken tijd geleverd.

ruim assortiment

Brinksma

de Jonge

Top. Duidelijk in afspraken, snelle levering en zeer goede service. We hadden afgesproken dat we de bestelling zelf kwamen halen. Toen bleek dat een ding een langere levertijd had (maar 1 dag) werd... Top. Duidelijk in afspraken, snelle levering en zeer goede service. We hadden afgesproken dat we de bestelling zelf kwamen halen. Toen bleek dat een ding een langere levertijd had (maar 1 dag) werd ons aangeboden alles kostenloos thuis te brengen.

Contact met klanten snelle levering.

Niets.

de Boer

Snelle service

Snelle afhandeling

Nvt

ter Elst

Zeer goed, behulpzaam en kundig

Goede service, behulpzaamheid en kundig personeel, vaak alles voorradig.

Slijver

Makkelijk te bestellen, en goede afhandeling en levering van de spullen.

Postma

Website werkt heel mooi, maar vond het wel jammer dat ik een bericht kreeg dat mijn bestelling klaar zou staan en bij aankomst alles nog bij elkaar gezocht moest worden. Online bestellingen klaar... Website werkt heel mooi, maar vond het wel jammer dat ik een bericht kreeg dat mijn bestelling klaar zou staan en bij aankomst alles nog bij elkaar gezocht moest worden. Online bestellingen klaar zetten en via apart loket op laten halen scheelt veel onnodige wachttijd in de winkel.

Goede website

Online bestellingen echt klaarzetten en apart ophaal punt bij het filiaal maken anders zie ik geen toegevoegde waarde voor het online bestellen.

Limburg

Super bedrijf met geweldige service.

Goede service

Grims

Door de Corona duurde de levering 3 weken. De website is niet aangepast en daar staat levering binnen enkele dagen. Dat valt dan tegen. De afhandeling is verder keurig gedaan en de bestelde... Door de Corona duurde de levering 3 weken. De website is niet aangepast en daar staat levering binnen enkele dagen. Dat valt dan tegen. De afhandeling is verder keurig gedaan en de bestelde materialen zijn van prima kwaliteit.

Kwaliteit is prima en personeel ook.

Leverteit actueel maken en houden.

van Vliet

Duidelijke website en snel antwoord op bestelling

Werd steeds netjes terug gemaild