Productinformatie op de website

WD

Snelle service en goed advies. Alleen zijn de foto’s op de website wat onduidelijk waardoor het bestelde product niet eruit zag als op de foto deed vermoeden

Keizer

Helpen je altijd goed. Geven goed advies zowel in de winkel als online.

Goede producten, snelle service.

Aldridge

Echt super, vriendelijk en behulpzaam vanuit hun kennis en deskundigheid.

Goed klant contact

?

de Jong

Goed bevallen. duidelijke website

net je op de hoogte gehouden dat product niet op voorraad was en later werd geleverd.

producten zouden in de ochtend geleverd worden maar dat werd 's middags. als ik het eerder geweten had had ik niet een hele dag vrij hoeven nemen of de producten zelf opgehaald.

Rozenga

Service zoals het hoort.

P Bruns

Goed, snel en denken mee.

Betrokken. Direct gebeld en vragen gesteld. Socialtalk was ook goed.

Foto's op website iets duidelijker. Stonden bij de radiatorbeugels ook geen maten behalve de lengte.

van Senten

Uitstekend

Doet wat wordt gezegd.

MEJ

Levering was later dan toegezegd en daarnaast bleek prijs ook stuk hoger dan bouwmarkt voor exact hetzelfde product bleek later.

?

Als de site aangeeft binnen 2 werkdagen af te halen op locatie naar keuze als voorraad er niet is. Ik bestel in weekend, wordt maandag gebeld dat het er niet is in locatie nabije (staat al op... Als de site aangeeft binnen 2 werkdagen af te halen op locatie naar keuze als voorraad er niet is. Ik bestel in weekend, wordt maandag gebeld dat het er niet is in locatie nabije (staat al op site..). Gaat besteld worden, gaat dan niet automatisch? Heb donderdag nodig dus 3 volle werkdagen er tussen, opsturen? Nee wil het wel afhalen, opsturen komt ook op tijd. Dus ik geef aan als het er voor donderdag maar is. Conclusie wordt op vrijdag pas geleverd.......

Zeegers

Op zich prima keurig gebeld voor aflevering maar 1 onderdeel was flink beschadigd bij aankomst

Bellen voor aflevering

Voorzichtiger met materiaal omgaan tijdens vervoeren

van der Heide

Manier van informeren. Zelfs de chauffeur belde om te vertellen hoe laat hij kwam.

Niet