Productinformatie op de website

Nooit iets verplicht stellen in enquête

Nooit iets verplicht stellen in enquête

Brobbel

Vriendelijk personeel!

Op dit moment geen verbeterpunten...

van der Werf

Uitstekende ervaring

Service was top! snelheid van geholpen worden erg fijn.

Mogelijkheid tot retourneren van producten bij elke warmteservice in Nederland. Zo kan ik een toilet bril hier in Maarssen niet terug brengen, alleen kan dit in Alpen aan de Rijn waar ik hem gekocht... Mogelijkheid tot retourneren van producten bij elke warmteservice in Nederland. Zo kan ik een toilet bril hier in Maarssen niet terug brengen, alleen kan dit in Alpen aan de Rijn waar ik hem gekocht heb.

Thomas

Redelijke ervaring

Verplicht????

Ik heb op 25 juli een bestelling geplaatst en daar nog niets over vernomen op 9 augustus.

Het verplicht moeten invullen van sterke punten is een beetje raar.

V.d Vlugt

Uitstekende ervaring

Je kan bij jullie probleemloos bestellen wat je wil hebben.Op de site is alles goed te vinden.

Schouten

Goede ervaring

Snelle reactie per mail

Product wat wij bestelden bleek niet meer leverbaar. Website heeft ons dus enigzins op het verkeerde been gezet. Website zou geen producten mogen bevatten die niet leverbaar zijn. Vervolgens wel... Product wat wij bestelden bleek niet meer leverbaar. Website heeft ons dus enigzins op het verkeerde been gezet. Website zou geen producten mogen bevatten die niet leverbaar zijn. Vervolgens wel goed geholpen met alternatieven, maar het beste alternatief bleek een veel langere levertijd te hebben. Als we dit hadden geweten hadden we onze bestelling eerder gedaan.

Langelaan

Uitstekende ervaring

Het blijkt dat warmteservice onverwacht vaak een stuk goedkoper is dan elders met veel meer producten dan ik verwachtte.

voorlopig alleen maar positieve zaken meegemaakt met warmteservice

Veth

Uitstekende ervaring

Snelheid, voortereffelijk! Evenals de ter zake kundigheid in de winkel PRIMA!

Misschien de prijs? een oververhittingsbeveiliging voor een toestel van 400 euro van 20 euro is wat aan de hoge kant...