Productinformatie op de website

nee

Bestelling in corona tijd

Snelheid en acuratesse

Klaassens

Top super snel en goede service

Goede kwaliteit,snele service gewoon goed

Brenkman

Mijn online bestelling bij Warmteservice heb ik mogen ervaren als heel positief. Het bestellen ging heel gemakkelijk,en ook het betaalproces per iDeal betaling verliep helemaal vlekkeloos en... Mijn online bestelling bij Warmteservice heb ik mogen ervaren als heel positief. Het bestellen ging heel gemakkelijk,en ook het betaalproces per iDeal betaling verliep helemaal vlekkeloos en gemakkelijk. En het door mij bestelde artikel kon ik de volgende dag al afhalen bij Warmteservice filiaal bij mij in de buurt.

Snelheid, klantvriendelijkheid, mogelijkheid van afhalen bij een in de buurt liggend filiaal

De beschrijving bij verschillende artikelen op de website is summier, en bij sommige artikelen ontbreekt het volkomen. Dus dat kan wel een stuk beter

van Engelen

Correct, snel en vriendelijk

Assortiment, vestigingen en prijs

Voorraad nivo voor mijn artikel bleek onjuist, was wel op voorraad

Henk

Goed, meestal kunnen ze wel leveren wat je zoekt.

Als een bestelling van donderdag vrijdags al klaar ligt (zoals mij s'maandags werd verteld op het afhaalpunt), dan had het seintje dat het klaar lag die vrijdag wel doorgestuurd mogen worden ipv... Als een bestelling van donderdag vrijdags al klaar ligt (zoals mij s'maandags werd verteld op het afhaalpunt), dan had het seintje dat het klaar lag die vrijdag wel doorgestuurd mogen worden ipv zaterdag.

Nelissen

Ik kan alleen beoordelen hoe het in Venlo is en daar werken mensen die verstand van zaken hebben.

Alles prima

hendrix

Goede service

Rijs

Zeer goed geregeld en klantvriendelijk

duidelijk, klantvriendelijk, laat klant verloop bestelling weten, bezorger belt 10-15 minuten van tevoren

Michel

Uitstekende prijzen, deskundige service, vriendelijk personeel