8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

de With

Uitstekende ervaring

Het geleverde voldeed aan mijn verwachtingen super goed

van den Eijnden

Goede ervaring

Ik ben mvr. Van den Eijnden. Beetje raar dat je verzoek krijgt onder meneer......

Hans Hoogstraten

Goede ervaring

Mettlach

Uitstekende ervaring

De communicatie per e-mail is uitstekend. Ik werd ook meteen gebeld voor een afspraak. Ik heb een verkeerd product besteld en dit werd zonder problemen terug genomen en ik greeg er mijn geld voor... De communicatie per e-mail is uitstekend. Ik werd ook meteen gebeld voor een afspraak. Ik heb een verkeerd product besteld en dit werd zonder problemen terug genomen en ik greeg er mijn geld voor terug. De chauffeur was ook zeer behulzaam met uitladen en alles op een bepaalde plek neer te leggen. Helemaal top.

Bij bepaalde producten ontbreekt de afbeelding op de website. Ik ben dus op de omschrijving afgegaan maar ik bleek toch het verkeerde artikel bestel te hebben.

Peek

Uitstekende ervaring

Het hele bestelleoces, informatie op de website en op de hoogt worden gehouden over voortgang, etc.

van Dam

Lagerburg

Redelijke ervaring

Na de melding dat de bestelling gereed is om af te halen. blijkt dat bij het afhalen dat de bestelling nog bij elkaar gezocht moet worden. dat komt vreemd over zeker als dan blijkt dat er bepaalde... Na de melding dat de bestelling gereed is om af te halen. blijkt dat bij het afhalen dat de bestelling nog bij elkaar gezocht moet worden. dat komt vreemd over zeker als dan blijkt dat er bepaalde zaken niet op voorraad zijn en er gecrediteerd moet worden. Het gemak van een internet bestelling komt hiermee totaal te vervallen.

gunther

leuke mensen

Barendregt

van den Houten

Snel en makkelijk bestellen

De prijs van de producten. Over het algemeen zijn jullie vrij duur vergeleken met anderen.