Productinformatie op de website

van Eijk

Kal

Goede ervaring

Goede voorraad, veel kennis en er is ook tijd om zaken uit te leggen.

op internet pakket samenstellen is prettig, ik vind het wel lastig om een knelkoppeling te vinden met 2 x 15 mm en 2 x 22 mm. En als je de term zadelstuk niet kent, zoals ik, zou ik niet weten hoe... op internet pakket samenstellen is prettig, ik vind het wel lastig om een knelkoppeling te vinden met 2 x 15 mm en 2 x 22 mm. En als je de term zadelstuk niet kent, zoals ik, zou ik niet weten hoe je dit kunt vinden, met 110 en 40 mm lukt het niet, een T-stuk al evenmin.

de Tombe

Logemann

Goede ervaring

bij het ophalen van de bestelde goederen werd extra informatie gegeven voor de installatie.

misschien iets kortere levertijd

ROC

Uitstekende ervaring

Duidelijke informatie, snelle levering en goedkoop

Ga zo door

van Beekum-Wiering

Uitstekende ervaring

Het inbouwreservoir van ons toilet is op (20 jaar oud) en moet worden vervangen. Ik had al van de fa. Geberit de vervangende artikelnummers gehad en deze besteld bij Warmteservice. Helaas... Het inbouwreservoir van ons toilet is op (20 jaar oud) en moet worden vervangen. Ik had al van de fa. Geberit de vervangende artikelnummers gehad en deze besteld bij Warmteservice. Helaas bleken deze artikelnummers niet te passen. De medewerker (Servan) heeft alles voor mij uitgezocht zodat ik wel de juiste spullen geleverd krijg. Helaas zit er een levertijd op en moet ik nog even wachten op een werkend toilet.

Als ik 0900-0231 bel word ik doorverbonden. De computer zegt ook dat ze dat gaat doen naar Alphen aan den Rijn, de uitspraak is echter slecht verstaanbaar.

schmidt

Bookholt

Uitstekende ervaring

Snelle levering, alles compleet, goede prijs

Den hollander

Uitstekende ervaring

snelle levering,,en vriendelijke mensen achter balie

Olierook

Goede ervaring

Goede website duidelijk en overzichtelijk . En makkelijk om een complete bestelling te plaatsen