Productinformatie op de website

Heuts

Uitstekende ervaring

Overall; veel kennis aanwezig bij het personeel, flexibele instelling, men denkt mee!

N.v.t.

Reubsaet

Uitstekende ervaring

Vriendelijke en deskundige medewerkers in de vestiging Heerlen. Nemen voldoende tijd om een en ander uit te zoeken en te adviseren.

De zoekfunktie op de website vindt produkten niet altijd op kenmerkende woorden in de produktomschrijving, tenzij fabrikantennummers ingevuld worden. Zoek ik bijvoorbeeld op 'Ideal Ultra Flat... De zoekfunktie op de website vindt produkten niet altijd op kenmerkende woorden in de produktomschrijving, tenzij fabrikantennummers ingevuld worden. Zoek ik bijvoorbeeld op 'Ideal Ultra Flat Solid' douchebak, dan levert dit enkel de 4,7 cm hoge douchebak, terwijl de 3 cm hoge douchebak alleen gevonden wordt op typenummer uit de papieren folder. Het afzonderlijk te bestellen afvoergarnituur K936367 wordt niet gevonden. Andere voorbeelden zijn mij ontschoten.

vrancken

Schoenemann

Spronck

Bastings

Goede ervaring

De juiste informatie over levering en de snelheid van de levering.

Met het transport voorzichtiger zijn. De levering van de boiler was perfect maar bij het uitpakken zag ik dat een van de drie voetsteunen ingedeukt was. Aan de onderkant van de verpakking kon je zie... Met het transport voorzichtiger zijn. De levering van de boiler was perfect maar bij het uitpakken zag ik dat een van de drie voetsteunen ingedeukt was. Aan de onderkant van de verpakking kon je zie dat de boiler ergens hard neergezet is. Dit hebben we zelf opgelost.

Voncken

deckers

Marissen

Uitstekende ervaring

Duidelijke website, veel op voorraad dus makkelijk om snel op te halen

v.d. Tol