Productinformatie op de website

de Vries

Uitstekende ervaring

Wij hebben de radiatoren via de website besteld. Dit ging erg goed.

De toebehoren waren minder gemakkelijk te vinden. Er was veel keus en ik vroeg mij af of ik wel het goede zou bestellen. In de winkel hebben we de toebehoren uiteindelijk gekocht. de medewerker... De toebehoren waren minder gemakkelijk te vinden. Er was veel keus en ik vroeg mij af of ik wel het goede zou bestellen. In de winkel hebben we de toebehoren uiteindelijk gekocht. de medewerker heeft ons goed geholpen en voorgelicht.

van der Giessen

Peels Peels

?GoedBestelgemak *?

Kalkman

Uitstekende ervaring

Gewoon dank je wel, is wat anders dan de TU. Ben nu 76 en nog lang niet oud, wordt nog (te) veel gevraagd op mijn vakgebied service en onderhoud cv. maar doe het graag. Toen ik 70 werd ben... Gewoon dank je wel, is wat anders dan de TU. Ben nu 76 en nog lang niet oud, wordt nog (te) veel gevraagd op mijn vakgebied service en onderhoud cv. maar doe het graag. Toen ik 70 werd ben ik gestopt en flikkerde de TU de deur dicht, de laatste 20 jaar was ik zelfstandig en senior expert voor de PUM. Ik heb nog een oude installateurs opleiding gedaan plus wat meet en regeltechniek. Ik hoop nog veel plezier van jullie bedrijf te hebben, goede feestdagen gewenst, Bart Kalkman

Bloks

van den Berg

Schilperoord

Goede ervaring

Beekhuis

jansen

theunisse

Uitstekende ervaring

bijzondere maat radiator besteld en kon ik de volgende dag al afhalen.