Productinformatie op de website

tegelaers

Veel spullen zijn aanwezig

Jammer na 10 keer gevraagd te hebben om mijn gegevens in orde te maken zodat ik weer online kan bestellen en inloggen. En soms mag er meer info gegeven worden als een product niet compleet verkocht... Jammer na 10 keer gevraagd te hebben om mijn gegevens in orde te maken zodat ik weer online kan bestellen en inloggen. En soms mag er meer info gegeven worden als een product niet compleet verkocht wordt opzicht niet erg maar geef het even aan scheelt veel tijd en komt beter over bij klanten

Andriessen

Groothuijsen

-Makkelijk bestellen -Goede terugkoppeling

-De bij de aankoop geleverde bedieningsknop blijkt niet op de radiator te passen.

martens

Thissen

Mevissen

Tena Hernandez

Uitstekende ervaring

Ik zou ook graag de korting willen waar ze reclame van maken kunt u mij hierbij helpen ?

Selker

Redelijke ervaring

Was een probeer order. Bewust klein om te ervaren hoe de afhandeling zou zijn. Deze was slecht. Zou contact opgenomen worden na bijna twee weken nog niets gehoord. Ben toen zelf maar eens gaan... Was een probeer order. Bewust klein om te ervaren hoe de afhandeling zou zijn. Deze was slecht. Zou contact opgenomen worden na bijna twee weken nog niets gehoord. Ben toen zelf maar eens gaan vragen bij het bedrijf hoe het ermee zat. Bleken de goederen er wel te zijn. Beter en sneller communiceren lijkt mij.

Hamelers

Uitstekende ervaring

Goede service qua levering. Vriendelijk personeel. Helaas het probleem dat het type thermosstaat van honeywell, niet geschikt was voor de Atag I36 serie. Dit werd wel via de website aangegeven om... Goede service qua levering. Vriendelijk personeel. Helaas het probleem dat het type thermosstaat van honeywell, niet geschikt was voor de Atag I36 serie. Dit werd wel via de website aangegeven om erbij te bestellen. Verkoopmedewerker heeft goede service verleend en ik heb de thermosstaat kunnen ruilen voor een type dat wel bestemd is voor deze ketel. Super tevreden over service, ketel en toebehoren.

Marissen