8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

van der Zwan

Goede ervaring

Uitstekend personeel in het filiaal, producten waren niet voorradig ondanks de melding van wel in de webwinkel, ze boden direct een goed alternatief!

Werkelijke voorraden goed controleren zodat je niet mis grijpt.

Li

Goede ervaring

Meer mensen inzetten bij de vestigingen zodat ik elke keer niet lang hoef te wachten om geholpen te worden.

van Gilst

Goede prijzen

Betere controle van de goederen voor uitlevering. Ik kwam er thuis achter dat de bestelde radiator krom was aan 1 kant. Hierdoor loop ik 1-2 weken vertraging op. Daarnaast vond ik de... Betere controle van de goederen voor uitlevering. Ik kwam er thuis achter dat de bestelde radiator krom was aan 1 kant. Hierdoor loop ik 1-2 weken vertraging op. Daarnaast vond ik de zoekmogelijkheden op de webshop niet ideaal/handig/compleet.

Beste meneer van Gilst,
Beste meneer van Gilst,
Wat vervelend dat uw radiator beschadigd was. Onze excuses voor het ongemak. De vestiging Rotterdam Noord contact u zodra de nieuwe radiator binnen is. We wensen u alsnog veel plezier met de bestelling.
Warmteservice

van der Krogt

Redelijke ervaring

De medewerkers van Rotterdam Noord hebben het zeer netjes opgelost, ze wilden de bestelling, die ondertussen al 2 weken geleden was besteld, op mijn werk komen afleveren.

Als er bij de bestelling op de site wordt vermeld dat het product binnen 3 werkdagen afgehaald kan worden, moet dat natuurlijk ook wel kunnen.

Beste meneer van der Krogt,
Onze excuses voor de vertraging. Er was een miscommunicatie tussen ons en de leverancier.
Ik hoop dat de bestelling nu naar wens geleverd is. Als u nog vragen...
Beste meneer van der Krogt,
Ik hoop dat de bestelling nu naar wens geleverd is. Als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Bernedien

Bouhannouche

Matige ervaring

nee geen viel heel erg tegen. verkopers hadden geen kennis over product, ook konden ze niet vertellen wat de benodigdheden waren voor de montage.

beter opgeleide mensen met goede adviesvaardigheden

Beste meneer Bouhannouche,
Beste meneer Bouhannouche,
Onze excuses voor uw niet al te positieve ervaring met Warmteservice. Onze medewerkers staan bekend om het deskundig advies. Ik hoop dat we in de toekomst uw mening een keer bij kunnen stellen. Als u nog vragen heeft over uw montage dan hoor ik dit graag.
Bernedien van Warmteservice

Zondervan

Goede ervaring

Enquete komt eigenlijk te vroeg, product is nog niet geleverd.

van leeuwen

Goede ervaring

Groot assortiment en goede kwaliteit

huisman

nee

nee

kouwenhoven

Goede ervaring

vriendelijkheid personeel en groot assortiment.

vooraad van maat afwijkende produkten in elk filiaal.

gorter

Redelijke ervaring

Kort nadat ik de bestelling geplaatst had, heb ik het boilertje via email weer afbesteld. (op een zondagavond dacht ik) Voor de zekerheid in de loop van de volgende morgen even gebeld. De... Kort nadat ik de bestelling geplaatst had, heb ik het boilertje via email weer afbesteld. (op een zondagavond dacht ik) Voor de zekerheid in de loop van de volgende morgen even gebeld. De reavctie was erg vriendelijk! - "Geen probleem" PS: ik heb bij de "snelheid van levereing" en "Info over verloop order" één ster aangevinkt, maar zijn beide n.v.t.!!

De prijs bij GééN inlevering van een oude boiler was niet te vinden.

Beste meneer Gorter,
Beste meneer Gorter,
Bedankt voor de review. U kunt ook voor de optie niet van toepassing kiezen bij alle punten. Ik heb u een herziening van de review gestuurd. Mocht u nog in de mogelijkheid zijn dit te veranderen, dan zouden wij dat op prijs stellen.
Alvast bedankt.