Productinformatie op de website

Koene

Ben goed geholpen aan een nieuwe convector wandradiator alleen de levering mag wel iets sneller.

Veel keuze

Wat sneller leveren

Van Der Doorn

Super, altijd vriendelijk personeel

persoonlijk ! ze weten waar ik voor bel en helpen me direct

geen misschien wat eenvoudiger zoeken via de site. Bepaalde producten zijn heel moeilijk te vinden omdat ik de originele naam verkeerd typ of het merk niet weet. Ik moet de juiste naam dan eerst... geen misschien wat eenvoudiger zoeken via de site. Bepaalde producten zijn heel moeilijk te vinden omdat ik de originele naam verkeerd typ of het merk niet weet. Ik moet de juiste naam dan eerst zoeken bij een andere site..bijvoorbeeld bouwmaat of gamma die wel directe hits erop geven...uiteindelijk koop ik ze vaak alsnog bij jullie...dat is niet zo handig.

van Paassen

Goede service.

Fransman

Uitstekend ! Vriendelijke en efficiente werknemers. Een heel breed catalogus, met redelijke prijzen.

Frans

Na een initieel misverstand over een levering prima opgelost en fijn geholpen. Zowel aan de telefoon als ook in de vestiging!

klantvriendelijkheid , prijs en assortiment

Indien niet leverbaar klant informeren over alternatieven

Romijn

Snelle service vriendelijk personeel als je eventueel nog vragen hebt.

Henk

Zeer vriendelijk en perfect geholpen !!

Snel geholpen, reageren snel op WhatsApp bericht, mooie oplossing voor mijn probleem, voldoende tijd voor je aan de balie en vriendelijk personeel.

Annoniem

Professioneel

Assortiment

John

Top

Directheid

Richel

Snelle service en goed contact met de bezorgdienst. Ze belden nog netjes voor en na levering en precies op tijd.