Productinformatie op de website

Ludwiczak

Goede ervaring

Kockelkorn

Uitstekende ervaring

Vriendelijke bediening. Luisteren naar de klant en dragen dan de eventuele oplossing aan. In een woord Top top top

Swelsen

Lemmens

Muijrers

Goede ervaring

Bij mijn bestelde product staat vermeldt: "Besteld voor 16:00 uur, binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd".Dit is echter helemaal niet zo. Ik kreeg binnen 2 dagen na bestelling een telefoontje dat... Bij mijn bestelde product staat vermeldt: "Besteld voor 16:00 uur, binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd".Dit is echter helemaal niet zo. Ik kreeg binnen 2 dagen na bestelling een telefoontje dat het bestelde product in het filiaal was. De medewerker wilde een levertermijn afspreken om het product te leveren omdat ik Thuisbezorgen bij de bestelling had aangegeven. Toen ik zei dat ik het direct nodig had kreeg ik te horen dat dit niet kon. De levering kon pas op zijn vroegst een week later. Zó staat het dus niet bij het product vermeldt. Er staat duidelijk binnen 1-3 dagen THUISBEZORGD. Het viel me dus zéér tegen dat ik alsnog naar het filiaal moest rijden om mij product op tijd thuis te krijgen zodat de loodgieter 2 dagen later niet voor niets op de stoep stond.

Dabrowski

Janssen

Strolenberg

Uitstekende ervaring

Goede een eerlijke adviezen van de verkopers.

groenland

Uitstekende ervaring

het bestellen ging vrij eenvoudig en het ophalen in u filiaal in heerlen ging supersnel

Ik kan voor jullie bedrijf geen verbeterpunten kunnen bedenken

Rietrae

Uitstekende ervaring

openstaan voor prijsaanpassing/deels meegaan met prijzen van concurrentie, een prijsverschil van eur 20 op een onderdeel van eur 60 is toch wel erg groot. zet je te denken richting... openstaan voor prijsaanpassing/deels meegaan met prijzen van concurrentie, een prijsverschil van eur 20 op een onderdeel van eur 60 is toch wel erg groot. zet je te denken richting toekomst en vervolgbestellingen. .