Productinformatie op de website

Hofboer

Christiaan

Uitstekende ervaring

Je kan iets online bestellen, kiezen voor ophalen en met pin betalen. Dus je hoeft niet perse van te voren te betalen. After sales geen ervaring mee, dus maar neutraal ingevuld.

De informatie op de website is wat hokkerig. Ik zou nog wel iets meer gevleid willen worden qua informatie over een product. Maar dit is maar een detail.

Kloppers

De Bruin

Uitstekende ervaring

afspraak binnen half uur en het ze waren er binnen half uur

100 % tevreden

youssef

goed zo

nee

Berendsen

(Bewerkt)

In de bestelling is het niet allemaal oké gegaan, zat 'm ook in het feit, dat ik mijn telefoonnummer verkeerd opgegeven had. Blijft echter wel staan, dat ik lang moest wachten op een paar rozetten.... In de bestelling is het niet allemaal oké gegaan, zat 'm ook in het feit, dat ik mijn telefoonnummer verkeerd opgegeven had. Blijft echter wel staan, dat ik lang moest wachten op een paar rozetten. In de snelle wereld van vandaag de dag ben ik dat niet gewend. Ik ga vanmiddag de bestelling ophalen en dan maar eens zien of "eind goed, al goed is"!

Ze maken werk van after sales. Na een wat negatieve review het contact zoeken. Zo hoort het!

Tuinder

Goede ervaring

Niet op de site maar wel het personeel. Een pluim voor hen.

Afbeeldingen zijn niet altijd te vinden op de site. Daardoor is zoeken zonder exacte gegeven niet (altijd) te doen. Het meer laden zou ik vervangen door zelf te kiezen hoeveel hits je per... Afbeeldingen zijn niet altijd te vinden op de site. Daardoor is zoeken zonder exacte gegeven niet (altijd) te doen. Het meer laden zou ik vervangen door zelf te kiezen hoeveel hits je per pagina wilt instellen.

Hetharia

Redelijke ervaring

Direct telefonisch contact na plaatsen bestelling

Beter de klant op de hoogte houden van stand van zaken. Ik heb anderhalve week geleden mijn verwarming besteld. Ben daarna keurig gebeld dat de verwarming niet op voorraad is in Arnhem en ook niet... Beter de klant op de hoogte houden van stand van zaken. Ik heb anderhalve week geleden mijn verwarming besteld. Ben daarna keurig gebeld dat de verwarming niet op voorraad is in Arnhem en ook niet bij de leverancier. Maar vervolgens horen we niks meer!

Baack-Ploemen

Uitstekende ervaring

Betaling bij ophalen is fijn

Niet van toepassing

Wieringa

Matige ervaring

geen idee

Doe wat ja beloofd en communiceer. Deze bestelling heeft mij veel tijd gekost; - eerst was het niet op voorraad. geen melding van gehad. - gelukkig zelf gebeld en toen het er niet bleek te zijn... Doe wat ja beloofd en communiceer. Deze bestelling heeft mij veel tijd gekost; - eerst was het niet op voorraad. geen melding van gehad. - gelukkig zelf gebeld en toen het er niet bleek te zijn afgesproken dat ik het donderdags op zou halen - vrijdagochtend zelf maar gebeld en toen de informatie gekregen dat het binnen was - na lang wachten eindeljk geholpen door iemand die niet wist waar hij het over had en erg traag was - vervolgens bleek het niet binnen te zijn en kon ik de klus nog niet afmaken. Bij navraag zou de nalevering 2 weken duren. Uiteindelijk kon ik het onderdeel de volgende werkdag bij een andere leverancier. zoals afgesproken netjes ophalen.