8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Jarno

Uitstekende ervaring

Overzichtelijke webshop, goede achtergrondinfo & snel kunnen ophalen in de winkel alwaar ik goed ben geholpen! #toppie

Huurman

Goede ervaring

Ik vond de live chat erg goed werken. (O.a berekening benodigde capaciteit radiator via chat)

Bij ons was per ongeluk vergeten te bellen dag de spullen binnen waren en een afspraak voor bezorging te maken. (Toen ik mailde wanneer een en ander geleverd zou worden had ik het nog dezelfde... Bij ons was per ongeluk vergeten te bellen dag de spullen binnen waren en een afspraak voor bezorging te maken. (Toen ik mailde wanneer een en ander geleverd zou worden had ik het nog dezelfde middag binnen)

van Laar

Snelle service en advies

Vakmanschap bij de vestiging Nieuwegein

Vlietstra

Nieuwstad

Prima].

Bout

Goede ervaring

Goed advies op het ophaalpunt

tot zover geen

Verseveld

Niet echt.

Actueel houden van de website. Want de door mij bestelde zonnecollector CSUN255-60P bleek niet meer leverbaar, maar is nog steeds op de website te koop! Als daarbij bezorging van zo'n... Actueel houden van de website. Want de door mij bestelde zonnecollector CSUN255-60P bleek niet meer leverbaar, maar is nog steeds op de website te koop! Als daarbij bezorging van zo'n zonnecollector gratis is, moet dit dan ook wel kloppen!

van der Burg

Uitstekende ervaring

Snelheid waarmee onderdeel beschikbaar is

van der Poel

Matige ervaring

Goede webshop makkelijk besteld

Vestiging Nieuwegein: heel slecht personeel niet vriendelijk geen kennis

Stofberg

Goede ervaring

Heeft op sanitair gebied zeer veel producten en onderdelen

Telefonische bereikbaarheid is onvoldoende.Ik heb 2 x moeten bellen voor leverdatum af te spreken en heb erg lang in de wacht gestaan voor vestiging Nieuwegein. Mijn bestelling werd niet op de... Telefonische bereikbaarheid is onvoldoende.Ik heb 2 x moeten bellen voor leverdatum af te spreken en heb erg lang in de wacht gestaan voor vestiging Nieuwegein. Mijn bestelling werd niet op de afgesproken tijd geleverd en heb daarvoor Warmteservice moeten bellen. Men was vergeten mij te informeren over een andere levertijd.