Productinformatie op de website

Alles perfect

van zoeren

Redelijke ervaring

prijs kwaliteit verhouding

1e de aflevering moet m.i. Veel beter kunnen. 2e bij het 0900 telnr werd ik ineens doorverbonden met vestiging Ede die niets wist, begrijpelijk, van mijn bestelling. Dat geeft voor mij als klant een... 1e de aflevering moet m.i. Veel beter kunnen. 2e bij het 0900 telnr werd ik ineens doorverbonden met vestiging Ede die niets wist, begrijpelijk, van mijn bestelling. Dat geeft voor mij als klant een rare indruk.

de Beer

Goede ervaring

telefonisch bellen voor afspraak van levering. goede info op de site

je geeft bij bestelling wel je mail adres door maar ontvangt geen bevestiging van de bestelling.de email komt wel aan want deze is door jullie ook gebruikt voor dit onderzoek.

C Rombauts

Uitstekende ervaring

Heet groot assortiment van kwaliteitsvolle materialen

- Geen verbeterpunten. - Zie hierboven.

Trommelen

Uitstekende ervaring

Wij zijn uitstekend geholpen door de medewerkers in Breda en hebben het zeer op prijs gesteld dat zij pro-actief met ons meedenken in het vinden/aandragen van oplossingen en alternatieven!... Wij zijn uitstekend geholpen door de medewerkers in Breda en hebben het zeer op prijs gesteld dat zij pro-actief met ons meedenken in het vinden/aandragen van oplossingen en alternatieven! Complimenten!

Geen verbeterpunten.

Thijssen

Willemstein

Uitstekende ervaring

Heel tevreden over de afhandeling van de order. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Neen

Grim

konings

Goede ervaring

prima website,

ik ben de spulletjes zelf maar gaan halen, want er was niemand beschikbaar om het thuis af te leveren, dat zou geloof ik anderhalve week ofzo gaan duren. ( en net een dag voor de montage zijn,... ik ben de spulletjes zelf maar gaan halen, want er was niemand beschikbaar om het thuis af te leveren, dat zou geloof ik anderhalve week ofzo gaan duren. ( en net een dag voor de montage zijn, dat risico wilde ik niet nemen ).( kreeg overigens eerst een mail dat ik gebeld was om een afspraak te maken, maar niet bereikbaar, en of ik terug wilde bellen)dat was blijkbaar een standaard mail want ik ben niet gebeld.Vervolgens kon ik geen afspraak maken want de chauffeur was er niet.

van Tilburg

Korting