Productinformatie op de website

Jansen

Uitstekende ervaring

Medewerkers hebben zeer goede productkennis

Buijs

gewoon goed

nee

Hendriks van den Berg

Goede ervaring

Prijs is zeer gunstig voor dit onmisbaar apparaat bij een kachel zonder gesloten systeem

De review email bevatte 16 bijlages 191 KB. Geen enkele overbodige afbeeldingen sturen aub. Simpel aan te passen door uw bedrijf.

de Koning

Uitstekende ervaring

duidelijke website en uiterst behulpzame medewerker winkel

geen verbeterpunten. Nou ja, hoe geef ik bij deze enqute aan dat after sales hier niet van toepassing is.

Berendse

nee

Ik heb zelf enkele keren moeten bellen om de bestelling te volgen.

Schook

van Geenen

Uitstekende ervaring

medewerkers in Nijmegen zeer klantvriendelijk en mee werkend.

op de website dat je meerdere bestelmandjes kan klaar zetten tot dat de opdracht gescoord is en dan hij zo kunnen bestellen

onbekend

vriendelijk bediening

betere informatie over levertijden deze zijn altijd veel langer als van te voren wordt gezegd. Bestellen van zinkwerk op maat is een regelrechte ramp. Je word ook niet op de hoogte gehouden van het... betere informatie over levertijden deze zijn altijd veel langer als van te voren wordt gezegd. Bestellen van zinkwerk op maat is een regelrechte ramp. Je word ook niet op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling !

De naam die getoond wordt bij de review

Goede ervaring

Heeft u opvallende sterke punten van dit bedrijf ervaren bij de aanschaf van uw product?

naast de bevestigingsmail ziojn we ook nog gebeld dat er een bestelling geplaatst was. in het gesprek werd alleen maar verteld dat er binnen kort contact met ons werd ogenomen dat de bestelling... naast de bevestigingsmail ziojn we ook nog gebeld dat er een bestelling geplaatst was. in het gesprek werd alleen maar verteld dat er binnen kort contact met ons werd ogenomen dat de bestelling binnen was. Dat stond ook al in de bevestigingsmail. Het is dus een overbodig en daarmee irritant telefoongesrpek.

morlog

Redelijke ervaring

spullen die ik bestel zijn degelijk .

ja spullen beter verpakken zat een gat in de doos miste een paar rubber ringen maar ok ze hadden de doos moeten weigeren bij ons.