8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Hato

Voor mijn verbouwing ben ik zeer goed geholpen met goed advies, vlotte levering CV-ketel en nagenoeg al het leiding werk op voorraad. Mede dankzij Warmteservice is het loodgieterswerk zeer goed... Voor mijn verbouwing ben ik zeer goed geholpen met goed advies, vlotte levering CV-ketel en nagenoeg al het leiding werk op voorraad. Mede dankzij Warmteservice is het loodgieterswerk zeer goed verlopen.

Klantvriendelijkheid, goed advies, vlotte levering bestellingen

De voorraad is goed, een enkel product was niet voorradig, dat zou de 100% zijn.

Klassi

Goede ervaring.

alles snel en accuraat.

jammer dat het product alleen voor de deur word afgeleverd, dat kan voor veel mensen een struikelblok zijn.

van Van Goolen

Top

Alles

Van Ruitenbeek

Een zeer prettige zaak, zelfs voor de hobbyist nemen ze de tijd om zaken goed uit te leggen en advies te geven. Heel fijn.

Advies in de zaak

Vragen via de website duren wat langer dan verwacht. Maar misschien is dat mijn ongeduld.

Hennen

Heel goed

Werd gebeld en geholpen met laden

Huub

Bestelling geplaatst via internet. Bevestiging ontvangen met de melding dat ik telefonisch zou worden geinformeerd als het produkt in de winkel zou zijn aangekomen. Ik ben nooit gebeld.

Afspraak nakomen en de klant bellen zodra produkt is gearriveerd

B

Top!

Luijf

Perfecte en probleemloze levering. Werd telefonisch goed op de hoogte gehouden van status bestelling.

Snel, goedkoop en perfecte service

SKEB

Bestelling radiator super snel geleverd

snelle levering. Advies geven op prettige manier zowel aan professionals als aan eindgebruikers

Willem Born

Prima service,deskundig en vriendelijk personeel

Breed assortiment

Misschien een app,lijkt mij makkelijker met bestellen.