Productinformatie op de website

de Bie

Crijnen

Jasperse

Uitstekende ervaring

Bij warmte service werkt kundig personeel die je vaak goed kunnen adviseren, terwijl de prijzen van de producten toch heel concurrerend zijn.

Probleem met de afvoer in de keuken. 's morgens gebeld en om 12.30 uur was de loodgieter al geweest om e.e.a. op te lossen. Voordien via whatsapp al foto doorgestuurd zodat situatie ingeschat kon... Probleem met de afvoer in de keuken. 's morgens gebeld en om 12.30 uur was de loodgieter al geweest om e.e.a. op te lossen. Voordien via whatsapp al foto doorgestuurd zodat situatie ingeschat kon worden. Personeel vriendelijk, netjes en adequaat. Heel praktisch dat je met pin kunt betalen. Fijn dat dit zo snel geregeld kon worden, want andere firma's konden geen snelle oplossing leveren.

Snelle service. Vriendelijk personeel.

Het zou praktisch zijn als de monteur zo'n half uur/kwartier van tevoren een seintje zou kunnen geven dat hij eraan komt. Dan hoef je niet de hele ochtend te blijven zitten wachten en kun je er toch... Het zou praktisch zijn als de monteur zo'n half uur/kwartier van tevoren een seintje zou kunnen geven dat hij eraan komt. Dan hoef je niet de hele ochtend te blijven zitten wachten en kun je er toch uit voor een snelle boodschap. Of om zo kort mogelijk van je werk weg te blijven.

louwers

Uitstekende ervaring

geweldig goede reactie als iets niet goed is

betere uitleg op web site, niet altijd goed te zien wat voor product het is voor iemand die al enkele jaren uit het vak is.

Schipper

ROAD

Uitstekende ervaring

Ik hoop dat u zo kunt zien om welk product het gaat welke ik bij u besteld heb. Het gaat maar om iets heel kleins wat eigenlijk de praat niet waard is, maar heb toch de moeite genomen om dat u nu... Ik hoop dat u zo kunt zien om welk product het gaat welke ik bij u besteld heb. Het gaat maar om iets heel kleins wat eigenlijk de praat niet waard is, maar heb toch de moeite genomen om dat u nu mee te delen. Ik had 2 dezelfde holle afvoerschroeven besteld maar deze waren niet het zelfde. Erg vreemd. Ik heb er eentje 1 mm moeten opboren zodat de afvoerplug er wel in past. Voor vragen of reactie mag u mij bellen of mailen. Nr. 0654797435. Gr Jos. EBBY ROAD

Tubben

Snelders

Ernst

Uitstekende ervaring

Na bestelling binnen 1 dag op voorraad. De medewerker heeft me perfekt geholpen.