Productinformatie op de website

RonKoog

(Bewerkt)

Radiatoren besteld. Lagen volgens mijn planning klaar. Vriendelijk geholpen. Service ging zelfs zo ver dat ik geholpen werd met het inladen in de auto. Top

-hulpvaardigheid

Balten

(Bewerkt)

Zeer tevreden over het product en zit er warmpjes bij deze winter dankzij Warmteservice.nl

dennis

gewoon goede service

geen idee

O.Vatan

Snelle levering, snelle retournering en wat er ook aan de hand is gratis een nieuw product die gelijk al dezelfde dag al wordt verzonden. Top bedrijf!!!

Alles wordt super snel geregeld. Ik kreeg een reactie terug op mijn vraag na de openingstijd. Dit is echt een super goede service.

Blijf zo door gaan!

van Ham

Prima. bestelling lag volgende ochtend om half 8 al klaar. netjes toch

Douglas

Snelle levering en vriendelijke medewerker

Kan zogafscheiding niets bedenken

Harman

Goed!

Alles

uiteindelijk blije klant

Aanschaf verwarming.

klantvriendelijkheid , zowel in Zaandam (waar de roder werd geplaatst) als in Amsterdam West (vanwaaruit de order werd geleverd - ik heb m opgehaald)

levering en info erover. 19/9 besteld en 22/10 bevestiging van levering 3/11 . 4/11 smorgens gebeld. het was er, echter bij ophalen 4/11 bleek alleen handdoek-rek er te zijn, niet de verwarming... levering en info erover. 19/9 besteld en 22/10 bevestiging van levering 3/11 . 4/11 smorgens gebeld. het was er, echter bij ophalen 4/11 bleek alleen handdoek-rek er te zijn, niet de verwarming zelf. Deze werd 13/11 wel geleverd. uiteindelijk gelukt met inzet mensen in Zaandam en Amsterdam West,

Ravensbergen

Ontvangen

-snelle bestellen communicatie

Rood

Duidelijke info over wat wel en niet kan. Behulpzaam met het vinden van een goede oplossing en advies.

Behulpzaam met het vinden van oplossingen voor mijn wensen.

Aftersales heb ik nog niet nodig gehad. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.