Productinformatie op de website

riensconsultancy

Klasse goed bezig

levering

Fens

Klantvriendelijke afhandeling van bestelling.

Klantvriendelijkheid.

ten Broek

Uitstekend,

Adequate informatie via de telefoon. Vriendelijke afhandeling bij afhalen bestelling

op dit moment geen

Paul van den Berg

Snel, attent, vriendelijk en een scherpe prijs

Snel, vriendelijk, goede kwaliteit en service..!

Kan ik hier niet aangeven..

de Niet

Positief

Nvt

Haring

alles

Ron

Prima zoals altijd.

Doen wat ze beloven en geven gedegen advies ook als je er wat minder verstand van hebt,

Tiijdens corona mogen jullie best wel wat strenger zijn. Heb bijvoorbeeld 30 minuten buiten gestaan voor dat ik naar binnen kon. Het is alleen voor afhalen.

Victoria

Onze cv ketel begaf het van de week. Online hebben we gemakkelijk eenzelfde gevonden en deze besteld. Binnen 5 minuten, precies op sluitingstijd van de fysieke winkel, werd ik gebeld om een... Onze cv ketel begaf het van de week. Online hebben we gemakkelijk eenzelfde gevonden en deze besteld. Binnen 5 minuten, precies op sluitingstijd van de fysieke winkel, werd ik gebeld om een bezorgafspraak te maken. De volgende ochtend om 11u stond de nieuwe cv ketel voor mijn deur. De service is fantastisch; zeer vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank!

Vriendelijkheid, supersnelle service en behulpzaamheid

Geen!

Hugo

Correct, snelle levering, juiste prijs

juiste prijs, correcte afhandeling

. Bestel via de webshop, geef de postcode op, wordt dan gezegd dat de winkel in Den Haag de bestelling afhandeld, wordt vervolgens gebeld dat de vestiging in Ypenburg de levering moet doen. Moet... . Bestel via de webshop, geef de postcode op, wordt dan gezegd dat de winkel in Den Haag de bestelling afhandeld, wordt vervolgens gebeld dat de vestiging in Ypenburg de levering moet doen. Moet daarna zelf bellen met Den Haag wanneer de bezorging gepland staat .Wel een beetje omslachtig

Uitstekend geholpen door jullie medewerker in het filiaal Televisiestraat Den Haag!

Meer en gedetailleerdere product informatie plaatsen op website. Ontbrekende product afbeeldingen toevoegen, er missen nog behoorlijk wat afbeeldingen.