Productinformatie op de website

Homrighausen

Materialen Prima. Prijs/kwaliteit verhouding Prima. Communicatie personeel kan beter , door te weten wie wat doet en bestelling verifieerd. Komt chaotisch over .

Onderlinge communicatie medewerkers.

Werk overleg wie doet wat !!!!

Henk

de Jager

Goede service snelle levering en echt vakkundig

veel kennis over de producten

Punt

Goede service, denken mee de verkoper heeft verstand van zaken . Met behulp van warmteservice kan een handige timmerman goed loodgieters werkzaamheden uitvoeren

Bij doorschakelen telefoonnummer heeft een klant niet door dat deze spreekt met welke vestiging hij is verbonden Daardoor kan het zijn dat een vaste klant van hengelo in Enschede alles koopt

Pieper

Prima en tijdige levering. Helaas misten 2 onderdelen maar die zijn nageleverd nadat ik daarover telefonisch contact heb gehad.

Levert goede kwaliteit, prima website.

Helaas is bij deze levering iets fout gegaan. Kan altijd een keer gebeuren maar was wel vervelend omdat ik de PVC moffen nodig had dus moest ik naar een bouwmarkt om deze alsnog te halen. Kost toch... Helaas is bij deze levering iets fout gegaan. Kan altijd een keer gebeuren maar was wel vervelend omdat ik de PVC moffen nodig had dus moest ik naar een bouwmarkt om deze alsnog te halen. Kost toch weer een uurtje extra tijd.

Sag

Munsterman

Korte levertijd, prima

Prima assortiment, veel keuze

Productinformatie kan uitgebreider metname technische details zodat beter te vergelijken valt.

Bosklopper

Review geldt voor Warmteservice Enschede. Geen ervaring met andere vestigingen. Afwikkeling opdracht uitstekend, levering aan huis op afgesproken tijdstip.

Meijers

Goed, altijd een goede voorraad. Concurrerende prijzen

Voorraad, prijs, levering conform afspraken. Levering vanuit de plaatselijke vestiging.

Meer bezorgmomenten. Op vrijdag gebeld. Was niet thuis. Konden niet in de loop van de dag. Gekozen om bij huis neer te zetten

S.J.A. Weijers

Afgelopen week heb ik bij Warmteservice een zonnepanelen pakket via de configurator samengesteld. Bezorging snel en probleemloos, wellicht iets langzamer dan de beloofde 1 tot 3 werkdagen op de... Afgelopen week heb ik bij Warmteservice een zonnepanelen pakket via de configurator samengesteld. Bezorging snel en probleemloos, wellicht iets langzamer dan de beloofde 1 tot 3 werkdagen op de website maar zeker erg snel. Heb telefonisch nog navraag gedaan of het pakket compleet zou zijn en dit zou idd het geval zijn. Wat afgelopen vrijdag een flinke tegenvaller was, is dat de bijgeleverd rails te kort bleken te zijn. Telefonisch contact opnemen met de winkel in Enschede bleek toen (waarschijnlijk i.v.m drukte) niet mogelijk te zijn. Lang verhaal kort, heb dus nu maar 5 panelen kunnen monteren en moet dus nu opnieuw het dak op om het laatste paneel te kunnen monteren wanneer ik verlengstukken binnen heb.

Groot assortiment, veel vestigingen.

Telefonisch soms erg slecht bereikbaar.