Productinformatie op de website

Alvarez Rodriguez

(Bewerkt)

Ik kreeg mijn Ithobox snel geleverd, helaas werkte hij niet. De buurman heeft zo'n zelfde. Op aanraden van de klantenservice heb ik hem naar de vestiging in Beverwijk gebracht. Zij zouden contact... Ik kreeg mijn Ithobox snel geleverd, helaas werkte hij niet. De buurman heeft zo'n zelfde. Op aanraden van de klantenservice heb ik hem naar de vestiging in Beverwijk gebracht. Zij zouden contact opnemen met de fabrikant en dan laten weten hoe we dit op gaan lossen. Ik kreeg geen geld terug en geen ontvangstbevestiging van mijn Ithobox, die toch€275 kost, en ik heb sindsdien niets meer van Warmteservice vernomen. Ik begreep in de winkel dat ze ook niet tegen meerprijs komen monteren. Omdat de buurman hetzelfde apparaat heeft, had ik deze zuinige Ithobox gekocht; bij hem werkt hij tot volle tevredenheid. Ik begrijp daarom niet hoe het mij gaat helpen om de fabrikant te emailen; het geleverde apparaat is waarschijnlijk stuk?

Ik zou het handig vinden als er op de website op gewezen wordt dat bedrading van de Perilex aansluiting thuis verouderd kan zijn, en dat er een aansluitschema direct bijgeleverd wordt. Ik zou het... Ik zou het handig vinden als er op de website op gewezen wordt dat bedrading van de Perilex aansluiting thuis verouderd kan zijn, en dat er een aansluitschema direct bijgeleverd wordt. Ik zou het een geweldige verbetering vinden als er - tegen meerprijs - ook aan huis gemonteerd zou worden. De Ithobox werkt goed op de meegeleverde Euro stekker. Helaas begint hij direct sneller te draaien als ik aan het koken ben, maar reageert hij niet op douchen in de badkamer. Uit de summiere instructies voor aansluiting, begrijp ik niet waaraan dat kan liggen. Ik denk dat we de aansluiting van de buizen op de Ithobox gaan wisselen; waar nu de keukenbuis opzit moet mogelijk de badkamerbuis en vice versa. Gelukkig werkt het met de afstandsbediening fantastisch.

de Blieck

Goede service. Nette behandeling aan de balie.

Lekker alles vlot geleverd.

Robert

Product snel geleverd en deskundig advies in winkel.

Winkel in de buurt en deskundigheid van personeel.

zou ik niet weten.

Hoeben

Erg prettig en snel. In werd zelfs gebeld omdat een product niet voorradig was en er werd een goedkoper alternatief aangeboden!

Snel, veel info, uur na bestelling al gebeld over order.

Sommige producten zijn veel goed koper bij de concurrent. Kijk maar eens naar de RTM koppelingen van UPONOR,

de Droog

Goede ervaring ,deskundig advies en personeel

Goede en deskundig personeel

Op site zouden maten van onderdelen erbij ,een verbetering zijn

Spuls

Nvt

Nvt

Post

Prima goed geholpen

Niet van belang

van den Ende

Ivo

Niet altijd de goedkoopste, niet het meest ruime assortiment, maar wel met kwaliteitsproducten en duidelijke eerlijke omschrijving bij de producten. Klantenservice is voor vragen goed bereikbaar.

Goede producten.

Assortiment kan iets ruimer.