9.6/10
Productinformatie op de website

van Dort

Goed, als er iet niet goed gaat meld men het en hoef ik er niet achteraf naar te vragen. Men houdt dus de zaken goed bij.

Snel en hulpvaardig

Hazebroek

2 weken levertijd, echter meer dan 3 maanden moeten wachten voor levering. Zelf meermaals achteraan moeten gaan om überhaupt actie te laten ondernemen om contact met leverancier op te nemen. Bouw... 2 weken levertijd, echter meer dan 3 maanden moeten wachten voor levering. Zelf meermaals achteraan moeten gaan om überhaupt actie te laten ondernemen om contact met leverancier op te nemen. Bouw ondertussen fors vertraagd. Teleurstellend

Blije klant

Ok

Ok

Bemelmans

Top service

Dreessen

Prijs in vergelijking tot anderen bijna 2 maal zo hoog. Relatief weinig korting. Bij aankomst na bestelling bleek 1 product onvoldoende voorraad te hebben en werd mij een nog duurder alternatief... Prijs in vergelijking tot anderen bijna 2 maal zo hoog. Relatief weinig korting. Bij aankomst na bestelling bleek 1 product onvoldoende voorraad te hebben en werd mij een nog duurder alternatief aangeboden, Aangezien ik de onderdelen nodig had voor een noodreparatie heb ik toegestemd. Als antwoord hoe het kon dat de website tijdens de bestelling voorraad aangaf kreeg ik als antwoord dat de producten gereserveerd stonden voor een andere klant. Voelt niet fair aan: pas dan de voorraad aan na reservering.

snelheid en overzichtelijkheid

Geef alleen echte voorraad aan op de website. Haal de gereserveerde producten uit de voorraad. Prijzen zijn beduidend hoger voor precies dezelfde producten bij de concurrent. alleen het voordeel van... Geef alleen echte voorraad aan op de website. Haal de gereserveerde producten uit de voorraad. Prijzen zijn beduidend hoger voor precies dezelfde producten bij de concurrent. alleen het voordeel van filiaal dichtbij om te kunnen afhalen deed mij besluiten bij Warmteservice tot koop over te gaan.

Gorissen

Meedenken

Smeets

Prima!

Will Allers

Toppie

niet van toepassing

niet van toepassing

De bestelde douche valt tegen in kwaliteit. Montage was lastig omdat onderdelen weinig ruimte laten om te stellen.

René

Prima, alles voorradig, goed advies, ruilen geen probleem