7.8/10
Productinformatie op de website
7.4/10

Richard Advocaat

Mijn ervaring is positief. Na het plaatsen van de bestelling wordt er gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dus geen verassingen. De bestelling bleek nog niet helemaal compleet, dus kreeg ik het... Mijn ervaring is positief. Na het plaatsen van de bestelling wordt er gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dus geen verassingen. De bestelling bleek nog niet helemaal compleet, dus kreeg ik het advies om (de echt nodige!) producten bij te bestellen. Deze kon ik snel voldoen met een betaalverzoek. Vervolgens werd ik een kwartiertje voor de te verwachten levertijd gebeld door de chauffeur om te checken of het moment uitkwam.

Vriendelijk en vakkundig personeel. Dus niet alleen een webshop en dozen schuiven!

Geen. Gaat prima zo.

M

Geweldig! Snel en goede afstemming.

HirsaA aannemersbedrijf BV

Zakelijke klant, ZEER tevreden over de service die geboden wordt. Tevens hebben de medewerkers de juiste kennis in huis en denken ze erg mee in het zoeken van oplossingen. Geen op of aanmerkingen !... Zakelijke klant, ZEER tevreden over de service die geboden wordt. Tevens hebben de medewerkers de juiste kennis in huis en denken ze erg mee in het zoeken van oplossingen. Geen op of aanmerkingen ! Warmteservice Gouda ga zo door!

Snelle leveringen

Uitgebreidere detail info op de website bij artikelen of datasheet van de fabrikant

Jan den Edel

Bestelde artikelen besteld via internet en afgehaald bij de winkel in Gouda.
Vriendelijke mensen en levering kon afgehaald worden zoals belooft.

Snelle levering, groot assortiment

Frank

Vakkundige medewerkers en vriendelijk.

Goed advies met kennis van zaken.

Mijn aankoop gaf een cashback die wellicht niet bekend was bij de medewerker.
Wellicht kan dit als reminder bij de produktinfo worden vermeld.

Ribbens

Snelle levering hoewel er stond 2-3 weken

Bogumil Cabala

Mijn bestelling is voltooid, maar de goederen zijn beschadigd geleverd, dus ik ben niet tevreden.

Ewoud

Goed, duidelijke foto en omschrijving van het product.

Duidelijke omschrijving en af te halen bij een winkel

Er stond dat ik het kon afhalen en dat het klaar zou staan, bij aankomt moest het nog helemaal worden gepakt.
hiervoor bestel ik het niet online en dan op afhalen, zonde mijn tijd waar ik niet op had gerekend.

Graafland

Beetje chaotisch
Order klopte niet, wel snel opgelost
Wordt vriendelijk geholpen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Order controleren op compleetheid voordat je een bericht krijgt van afhalen

Aart

Prettige ervaring goede service.

Goede service