9.6/10

Marte

Ik heb hele goede ervaringen met Warmtestore. Gerben dacht goed mee en deed snel een passende offerte. De levering en installatie is keurig geregeld en de haard staat prachtig in onze woonkamer.... Ik heb hele goede ervaringen met Warmtestore. Gerben dacht goed mee en deed snel een passende offerte. De levering en installatie is keurig geregeld en de haard staat prachtig in onze woonkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede service. Alles tot in de puntjes geregeld. Goede prijs kwaliteit verhouding

Afvoeren van het verpakkingsmateriaal (staat wel op de offerte dat ze dat niet doen) maar zou wel fijn zijn

Doorn

J. van de Ven

Afgesproken met dit bedrijf om een elektrische haard die verbonden moest worden met de waterleiding ( rookontwikkeling van de vlam in de vorm van waterdamp) te komen plaatsen. In de vroege morgen... Afgesproken met dit bedrijf om een elektrische haard die verbonden moest worden met de waterleiding ( rookontwikkeling van de vlam in de vorm van waterdamp) te komen plaatsen. In de vroege morgen kwamen 2 medewerkers van dit bedrijf zich melden hiervoor. De aansluiting op de waterleiding werd perfect verzorgd. Hierna werd de ombouw voor de kachel gemaakt. Het resultaat was iets wat men tegenwoordig steeds minder ziet.... vakmanschap ten top. Er was nauwelijks een milimeter ruimte tussen de ombouw , de muur en het plafond. Hierdoor ziet het resultaat er zeer strak uit. Al met al voor mij een dikke tien.

Professionaliteit en vakmanschap

Kon niet beter.

Oud-Vossemeer

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon januari nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor... Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon januari nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor nogmaals dank. De dinerbon ter waarde van €75,- kunt u binnen enkele dagen per post ontvangen nadat u mij uw adresgegevens heeft doorgegeven.

Joery Blankenstein

Erg fijn bedrijf, ook goede after sales!

Goede duidelijke communicatie

Hilversum

Walhout

Vlotte service, scherpe prijs

Bijzonder scherpe prijs, snelle bevestiging

Veere

Kouwenhoven

Helemaal geweldig. Ik heb Warmtestore gevraagd om een offerte en de manier waarop ik deze kreeg was erg prettig, duidelijk en gaf me veel vertrouwen. Vervolgens kosteloos een inventarisatie gemaakt... Helemaal geweldig. Ik heb Warmtestore gevraagd om een offerte en de manier waarop ik deze kreeg was erg prettig, duidelijk en gaf me veel vertrouwen. Vervolgens kosteloos een inventarisatie gemaakt en met een ruim assortiment aan kachels de juiste keuze gemaakt. Ik werd gewaarschuwd voor "tegenvallers" en moest "rekening houden met extra kosten". Al met al viel t daardoor allemaal wel mee en hebben we een prachtige oplossing in de woonkamer staan. De installateur was trouwens ook geweldig en hebben onze buren nog van een probleem af geholpen en ook vrienden van ons konden meteen terecht met vragen. Gerben, dank voor de zeer plezierige dienstverlening.

Groot assortiment. Heel duidelijk. Geen verrassingen

Even apart vermelden nog dat de kachel op een ander moment wordt bezorgd dan dat deze wordt geïnstalleerd.

Heemstede

Goede service en prijs! Erg blij met het resultaat!

Prijs en kwaliteit.

informatie omtrent technische uitvoering, e.e.a. in relatie tot noodzakelijke werkzaamheden en wijze van uitvoering door installateur.

Aalsmeer

Jes

Warmtestore, de naam zegt het al.

Sterk via de mail en telefoon. Scherpe prijs tov andere aanbieders. Ze komen hun afspraken na. Ze werken met een Snelle agenda. Het zijn allen erg vriendelijke mannen. Ze weten allen waar ze over... Sterk via de mail en telefoon. Scherpe prijs tov andere aanbieders. Ze komen hun afspraken na. Ze werken met een Snelle agenda. Het zijn allen erg vriendelijke mannen. Ze weten allen waar ze over praten. In één dag geplaatst. Wauw!!

Afwerking op het dak, boven het kanaal een kapje plaatsen. Dat is erbij ingeschoten of dat is vergeten door te geven, dat de klant hier zelf voor moet zorgen. Ik verwacht dit in een prijs.

Breda

M.Roché

Zeer positieve ervaring. Uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren naar aan leiding van onze wensen. Op een prettige manier meegedacht naar het uiteindelijk resultaat.

Ruime keuze en advisering

Alles is tot volle tevredenheid verlopen

Loosdrecht

Wattel

Uitermate klantvriendelijk en meedenkend

Klantvriendelijk contact

ga zo door

Maassluis

Rustige en vriendelijke benadering. Deskundig weloverwogen advisering. Prima gesprekspartner dus. Een bedrijf dat weet wat de klant wil

Goede ontvangst en prima advisering. Geeft veel vertrouwen in afwikkeling van de zaak, inclusief het installeren van de kachel door een onafhankelijke zelfstandige. Goede kwaliteit -... Goede ontvangst en prima advisering. Geeft veel vertrouwen in afwikkeling van de zaak, inclusief het installeren van de kachel door een onafhankelijke zelfstandige. Goede kwaliteit - prijsverhouding. Goede service voor en na de installatie.

Gewoon een prima en betrouwbaar bedrijf.

Wijdemeren