9.6/10

P. de M.

Inbouwhaard met liftdeur en schouw laten installeren door Warmtestore; perfecte ervaring en uiterst klantgericht.
Wij hadden veel problemen met de bouwer van ons nieuwbouwhuis waardoor de...
Wij hadden veel problemen met de bouwer van ons nieuwbouwhuis waardoor de plaatsing van de haard vertraging opliep; Warmtestore en hun installateur Gijsbert hebben echt alles gedaan om alles tot een goed einde te brengen.
Jacolien onze contactpersoon heeft ons een buitengewone service verleend en uiteindelijk na veel vergelijken bood ze ook de beste totaalprijs, zonder aan kwaliteit in te moeten leveren.
Overweegt u een haard aan te schaffen en vindt u het moeilijk om tussen alle aanbieders te kiezen? Ik raad zeker aan Warmtestore te bezoeken want prijs kwaliteit is denk ik nergens beter.
Wij zijn supertevreden!

Toewijding en serviceniveau boven verwachting.
Scherpe prijsstelling.

Geen, alles perfect verlopen.

Vreeland

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon september nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor... Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon september nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor nogmaals dank.
De dinerbon ter waarde van €75,- kunt u binnen enkele dagen per post ontvangen.

Vorig jaar een gashaard bij Warmtestore gekocht voor ons nieuwbouwhuis. De communicatie vooraf was heel prettig. Ze denken mee en geven je tips hoe het te laten opleveren door de aannemer.... Vorig jaar een gashaard bij Warmtestore gekocht voor ons nieuwbouwhuis. De communicatie vooraf was heel prettig. Ze denken mee en geven je tips hoe het te laten opleveren door de aannemer. Warmtestore heeft ook de hele ombouw rond de haard uitgevoerd. Ook hierin kwamen ze met goede tips en is deze perfect gemaakt. Deze week wilde ik de haard schoonmaken, maar ik kreeg het raam niet open. Ook nu, ruim een jaar later, komen ze gewoon nog even langs om te kijken wat er aan de hand is (Bleek kinderslot te zijn, haha). Kortom hele goede service en ik raad ze 100 % aan.

Snelle reactie tijd, komt afspraken na, goede levering

Hendrik ido ambacht

Erik

Prettig en goed traject van offerte aanvraag tot plaatsing. Pak vooral de telefoon even op om te bellen, ze zijn goed behulpzaam bij vragen.
Installatie ging vloeiend en vakkundig.

Welke onderdelen / pijp delen er nu precies nodig zijn geweest en dit naderhand nog even opsommen en inzichtelijk maken.

Warder

Zeer vakkundig geadviseerd in de winkel en tevens de plaatsing van de haard gebeurde erg netjes. De oude ombouw van onze haard werd netjes weggehaald en het afval in de kar gelegd. Contact met de... Zeer vakkundig geadviseerd in de winkel en tevens de plaatsing van de haard gebeurde erg netjes. De oude ombouw van onze haard werd netjes weggehaald en het afval in de kar gelegd. Contact met de monteur verliep uitstekend! Wij zijn erg blij met onze nieuwe kachel.

Vakkundige en persoonlijke service, plaatsing was erg netjes.

Hoogeveen

Groot

Medewerkers zijn kundig en hebben meegedacht bij onze aankoop. De leverdatum was ook in overleg geen enkel probleem. Keurige service, product is ook geweldig. Onze haard is een echte aanwinst.

Meedenken met de keuze van de haard en transport.

Geen verbeterpunten

Diemen

Michelle

Wij hebben recent een Kalfire gashaard door Warmtestore laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Kennis over hun producten, snelle levering en plaatsing. Telefonisch en via de e-mail alles door gesproken en goed geadviseerd. Graag wil ik Danny de installateur bedanken voor het afleveren van... Kennis over hun producten, snelle levering en plaatsing. Telefonisch en via de e-mail alles door gesproken en goed geadviseerd. Graag wil ik Danny de installateur bedanken voor het afleveren van een stukje vakwerk.

Wij waren zo tevreden dat wij geen verbeterpunten kunnen noemen.

Middenbeemster

A.van bergen

Kachel keurig bezorgt in krat verpakt tegen beschadiging alleen beetje last van rug door het gewicht van de kachel maar met behulp van aardige chauffeur na een fooitje Staat deze kachel goed... Kachel keurig bezorgt in krat verpakt tegen beschadiging alleen beetje last van rug door het gewicht van de kachel maar met behulp van aardige chauffeur na een fooitje Staat deze kachel goed op zijn plek en zijn we er heel blij mee.

Goede voorlichting mee gekregen qua aankoop en installatie ,en besteld bij Gerben telefonisch en in vertrouwen door Warmtestore zonder aanbetaling geleverd.

Nee alles is prima volgens schema verlopen

Woonkamer

philip Keller

Onze ervaring met dit bedrijf is uitstekend.
Vriendelijke mensen en zeer professioneel.
En bovenal een zeer scherpe prijs.

Zeer vakkundige plaatsing.
Rustig de tijd genomen voor uitleg.
Tijdens testen van de gasdruk bleek dat onze boiler een gaslek had en de monteur heeft dit kosteloos verholpen.
Al...
Zeer vakkundige plaatsing.
Rustig de tijd genomen voor uitleg.
Al met al ...grandioos

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

De haard is geplaatst in Voorhout.

Rudy Veldkamp

Goede service en snel geholpen

Reageert snel op vragen en handelt deze correct af.
Goede service

Luttenberg

In de showroom werden we goed geholpen, alles kon worden aangezet .

Afspraak wordt nagekomen. Van tevoren nemen ze contact met je op zodat je de afspraak niet vergeet.

Ga op deze manier door!

Mastenbroek