9.6/10

Martijn de Vos

Wij zijn uitstekend geholpen door Gerben. Hij heeft meegedacht met zowel onze ideeën als ons budget. Montage zeer vakkundig en netjes. Aanrader!!

Goede service, meedenken met wensen en budget. Montage ook uitstekend. Dag na installatie even een belletje door Gerben, zeer attent!

Geen verbeterpunten, alles was naar wens!

Wezep

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon t.w.v. €75,- na het schrijven van een beoordeling op onze website!
Bedankt namens ons hele team!
Ook kans maken op een dinerbon...
Bedankt namens ons hele team!
Ook kans maken op een dinerbon t.w.v. €75,-? Schrijf een beoordeling over uw ervaring met ons bedrijf en elk begin van de maand maken wij de winnaar bekend.

Perfecte service en kwaliteit geleverd! Zowel vanuit het verkoopteam alsmede de installateur. Erg blij met de haard.

Meedenkend, eerlijk en komt gemaakte afspraken na

Druten

Persoonlijk contact en oplossingsgericht advies!

Telefonisch goed bereikbaar en servicegericht. Een ontbrekend onderdeel in de order is zonder vragen snel nageleverd.

Waalwijk

Heemskerk

Perfecte service en kwaliteit geleverd! Erg blij met de haard en met de keurige en meedenkende installateur die de haard kwam plaatsen.

Meedenkend, eerlijk en komt gemaakte afspraken na

Roza Gouweleeuw

Snelle service, erg blij met onze elektrische openhaard. werden goed op de hoogte gebracht van de levering.

snelle service, klantvriendelijkheid

Hoofddorp

Jack Wiggers

Prima ervaring met Warmtestore, vanaf eerste bezoek showroom tot en met plaatsing zeer professioneel.

Mooie overzichtelijk showroom. Bij entree showroom direct vriendelijk ontvangen door de receptioniste.
Je kan eerst even rustig rondkijken. Het advies is deskundig. Laten de klant in hun waarde.
Indien gewenst direct een duidelijke offerte.

Smilde ,Provincie Drenthe

Ron H.

Warmtestore heeft een grote mooie showroom, waar uiteenlopende modellen te zien zijn. We zijn prettig en goed geadviseerd door Jeroen, over de mogelijkheden voor een nieuwe moderne houthaard.... Warmtestore heeft een grote mooie showroom, waar uiteenlopende modellen te zien zijn. We zijn prettig en goed geadviseerd door Jeroen, over de mogelijkheden voor een nieuwe moderne houthaard. Diverse opties doorgesproken, inclusief mogelijkheden qua ombouw, rookafvoer, veiligheid, etcetera.

- Goede adviezen door vriendelijk personeel
- Snelle reactietijden per mail en telefonisch
- Komen afspraken na
- Nette montage en dito afwerkingsniveau (sausklaar)

- tot op heden geen opmerkingen.

Bilthoven

Harry Klinkhamer

Gisteren (17 april 2019) is bij ons door Warmtestore een gashaard ( de Dru Maestro 80/3-Eco Wave) geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over. De prijs is erg concurrerend en de mensen hebben zeer... Gisteren (17 april 2019) is bij ons door Warmtestore een gashaard ( de Dru Maestro 80/3-Eco Wave) geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over. De prijs is erg concurrerend en de mensen hebben zeer netjes gewerkt. Alle lof hiervoor.
Het is overigens al de tweede keer dat wij met Warmtestore in zee zijn gegaan. Ook de eerste keer waren wij erg tevreden.
Kortom: wij kunnen Warmtestore ten zeerste aanbevelen.
Harry Klinkhamer. Utrecht

Zeer concurrerend in prijs, geen vooruitbetaling en keurige installatie.

Geen verbeterpunten

Utrecht

Wat met name opvalt bij de eerste kennismaking is de technische kennis over zowel het product als de installatie. De samenwerking welke Warmtestore heeft met een meubelmaker waardoor alles in één... Wat met name opvalt bij de eerste kennismaking is de technische kennis over zowel het product als de installatie. De samenwerking welke Warmtestore heeft met een meubelmaker waardoor alles in één hand blijft hebben wij als een groot voordeel gezien. De installatie was nauwkeurig, vakkundig en vooral schoon/ netjes. Het eindresultaat is er ook zeker naar.

Vakkundig, schoon en netjes. Alsof het een kachel/ meubel was welke ze in hun eigen huis plaatsten.

Woonkamer

Reactie Warmtestore.nl:

Bedankt namens ons hele team!
Ook kans maken op een dinerbon...

Prosman

Halverwege maart ben ik hier in de showroom geweest. Na een warm onthaal kon er direct een (vrijblijvende) offerte gemaakt worden. Nadat we met de prijs zijn overeengekomen is de gashaard vorige... Halverwege maart ben ik hier in de showroom geweest. Na een warm onthaal kon er direct een (vrijblijvende) offerte gemaakt worden. Nadat we met de prijs zijn overeengekomen is de gashaard vorige week al geplaatst door vakkundige mensen. Dat mag ook weleens gezegd worden! Alle lof voor de verkoper en de installateurs.

Deskundigheid, snelle reactie per mail, korte plaatsingstermijn

N.v.t.

Lelystad