9.6/10

Goran Miskovic

Warmtestore is een vakkundig bedrijf met een ruime keuze aan mooie haarden. Het verkoopproces liep soepel en we hebben goed advies gehad.

Deskundig, klantvriendelijk.

Kopers nog duidelijker informeren over de levering en wat ze daarbij kunnen verwachten. Dat kan echt wel iets beter.

Schiedam

Zeer tevreden over levering en service

Vervanging van onderdeel werd zonder probleem geregeld.

Alkmaar

Martijn

“Waardeloze winkel”

Ik heb 2 haarden nodig.

Hiervoor speciaal een afspraak gemaakt om een bepaald type haard te bekijken.

Na 1,5 uur rijden aangekomen: “Waardeloze winkel”

Ik heb 2 haarden nodig.

Hiervoor speciaal een afspraak gemaakt om een bepaald type haard te bekijken.

Na 1,5 uur rijden aangekomen:

- wordt er geen koffie aangeboden.

- verkoper begint met opsomming wat allemaal niet kan en wat allemaal moeilijk is.

- Onze vrolijke stemming is ondertussen omgebogen door zijn negatieve en ongeïnteresseerde houding.

- vervolgens kom je voor een bepaalde type haard kijken en werken deze beiden niet.. volgens hem omdat het “waardeloze” apparaten zijn. Volgens ons omdat hij een specifiek ander model wilde verkopen die wel “fantastisch” is

- meer moeite dan even aan een batterijtje pielen wilde hij niet doen. Daar had hij geen tijd voor.

Kortom 15 minuten verder, zitten we weer in de auto 1,5u terug. En zit de verkoper weer achter zijn computer.

“slechte service en een berg negativiteit.”

Wil je snel van je goede humeur af dan is dit zeker een aanrader.

geen..

te veel om op te noemen.

henry liefting

Uitstekend. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie is de klant koning!

klantgericht, goede en professionele service en alles kan op maat gemaakt worden voor de klant.

niet

Apeldoorn

G de Boer

Goed geholpen en op maat en volledig naar onze wens geïnstalleerd.

Het contact met Warmtestore en de installateur verliep prima.

Jawel, in de orderbevestiging meer informatie over het bestelde product. In ons geval hebben we een sfeerhaard besteld. Maar in de orderbevestiging zat geen informatie over de maten en eventuele... Jawel, in de orderbevestiging meer informatie over het bestelde product. In ons geval hebben we een sfeerhaard besteld. Maar in de orderbevestiging zat geen informatie over de maten en eventuele installatie voorwaarden.

In de woonkamer.

Linda

Netjes te woord gestaan in de winkel. Ondanks het druk werd in de winkel, werd er tijd genomen voorons om alles door te nemen wat we willen. En daarbij ook uitleg gegeven over wat de mogelijkheden... Netjes te woord gestaan in de winkel. Ondanks het druk werd in de winkel, werd er tijd genomen voorons om alles door te nemen wat we willen. En daarbij ook uitleg gegeven over wat de mogelijkheden waren voor de kachel.

De bouw liep vertraging op en waren wat misverstanden over de grote van het gat waar de buizen door moesten. Via de mail contact opgenomen en direct een mail terug. Ook telefonisch goed te woord... De bouw liep vertraging op en waren wat misverstanden over de grote van het gat waar de buizen door moesten. Via de mail contact opgenomen en direct een mail terug. Ook telefonisch goed te woord gestaan.

in de woonkamer

Robert Tromp

Goede ervaring, deskundige begeleiding en snelle reactie op mail.

klantvriendelijk
goede service

Yerseke

Goede voorlichting gehad en meegedacht over de eventuele mogelijkheden.

Dronten

Amber

Wij zijn online bij Warmtestore terecht gekomen, op een uitstekende en professionele manier geholpen en geadviseerd door Alger. Het eindresultaat is oogverblindend!

De communicatie is helder en er wordt snel gereageerd op vragen per e-mail en/of telefoon.

Knikkerdorp

Daniël Ponsen

Goed advies voor een perfecte haard. Qua kleur, vorm en esthetica goed meegedacht.

Nazorg/service zeer goed.

Haarlem