9.6/10

De gashaard die ik gezien had stond bij Warmtestore in de showroom. Hierdoor kwamnik in Kampen terecht. Hier ben ik op een prettige manier geholpen en ze konden de haard ook nog vrij snel leveren.... De gashaard die ik gezien had stond bij Warmtestore in de showroom. Hierdoor kwamnik in Kampen terecht. Hier ben ik op een prettige manier geholpen en ze konden de haard ook nog vrij snel leveren. Dat was heel fijn!
Installatie ook netjes en goed verlopen!!

Nijeveen

Zeer tevreden. Perfecte installatie!

Installatie

Utrecht

Prima vriendelijk en goede kennis

denkt goed mee om de mogelijkheden optimaal te benutten

na de nieuwe vestiging in de randstad, geen

schipluiden

Bas

Laagdrempelig en vriendelijk personeel

Geen 'sleezy' verkopers maar gewoon nuchtere mensen.

Er mag iets meer meegedacht worden. Jacobus 9 in een hoekopstelling, dan is daarvoor een speciale hoekbodemplaat beschikbaar, moest ik zelf mee komen. Kachelpijp op het dak, standaard in chroom... Er mag iets meer meegedacht worden. Jacobus 9 in een hoekopstelling, dan is daarvoor een speciale hoekbodemplaat beschikbaar, moest ik zelf mee komen. Kachelpijp op het dak, standaard in chroom kleur uitgevoerd, op mijn eigen verzoek werd dit zwart. (later gevraagd of dit kon, was prettiger geweest als dat tijdens de koop aan de orde was gekomen)

Harderwijk

Prima service! Helder en duidelijk advies!

Transparantie
Duidelijke offerte
Service

Hendrik Ido Ambacht

Warmtestore komt afspraken niet na en medewerkers reageren niet op telefonische vragen. Mijn kachel staat al 2 maanden in mijn huiskamer maar de aansluiting op het kanaal wil maar niet lukken. En... Warmtestore komt afspraken niet na en medewerkers reageren niet op telefonische vragen. Mijn kachel staat al 2 maanden in mijn huiskamer maar de aansluiting op het kanaal wil maar niet lukken. En als ik bel om te vragen hoe de stand is wordt ik niet terug gebeld. Waaaardeloos

Niets, anders dan dat ze mooie merken voeren

Bereikbaarheid, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, nakomen afspraken

In Leiden, hopelijk ooit

Reactie Warmtestore.nl:

Dank voor uw feedback, ik heb mijn collega Jos gesproken over de ontstane situatie. Wij moeten toegeven dat wij in gebreke zijn gebleven om u op de hoogte te houden, de oorzaak dat de haard nog... Dank voor uw feedback, ik heb mijn collega Jos gesproken over de ontstane situatie. Wij moeten toegeven dat wij in gebreke zijn gebleven om u op de hoogte te houden, de oorzaak dat de haard nog steeds niet geplaats is is een vervelende samenloop van omstandigheden, waarbij wij ook afhankelijk zijn van derden; dat neemt niet weg dat wij verantwoordelijk zijn voor een correcte plaatsing en goede communicatie. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u straks bij een sfeervolle kachel kunt genieten van uw aankoop.
Onze excuses voor het ongemak, wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
Hartijkelijke groet, Herman van Dalfsen

Rene Schans

Topbedrijf Warmtestore komt zeker na waar ze mee adverteren. De levering is snel, duidelijk en netjes. Onze haard moest goed worden afgesteld en na contact gehad te hebben kwamen ze van Faber netjes... Topbedrijf Warmtestore komt zeker na waar ze mee adverteren. De levering is snel, duidelijk en netjes. Onze haard moest goed worden afgesteld en na contact gehad te hebben kwamen ze van Faber netjes langs om eea juist in te stellen. Ook zat er een kleine beschadiging op de concert wall L, maar de lijst werd netjes omgeruild. Al met al een perfect georganiseerd bedrijf. Met dank aan “Alger Braaksma”.

Klantvriendelijk,
Deskundig personeel,
Prijs-kwaliteit erg goed,
Bedrijf komt na wat ze aangeven

Rhenen

J. de Vries

Topservice toen onze haard net buiten de garantie kapot ging! Snelle reactie en werd goed gezocht naar een passende oplossing!

Snelle reacties, heel klantvriendelijk.

n.v.t.

Klazienaveen

carla grootjen

Warmtestore heeft kennis van en ervaring met kachels en alles wat daar bij hoort, zoals plaatsing en benodigdheden. Maar daarnaast zijn de mensen met wie ik mocht werken ook nog eens vriendelijk,... Warmtestore heeft kennis van en ervaring met kachels en alles wat daar bij hoort, zoals plaatsing en benodigdheden. Maar daarnaast zijn de mensen met wie ik mocht werken ook nog eens vriendelijk, klantgericht en meedenkend. De firma die de kachel kwam brengen was exact op tijd (sorry... ik was helaas iets te laat) en de monteur die de kachel plaatste was zeer ervaren en dat is ook erg prettig en geruststellend.

Eindhoven

Fam de Jong

In de kerstvakantie van 2017 brachten we een bezoek aan de showroom en daar hebben we onze droom gashaard laten uittekenen voor ons nog nieuw te bouwen huis. Direct kregen we goede adviezen over de... In de kerstvakantie van 2017 brachten we een bezoek aan de showroom en daar hebben we onze droom gashaard laten uittekenen voor ons nog nieuw te bouwen huis. Direct kregen we goede adviezen over de plaatsing van de haard. We mochten er even over nadenken maar hebben snel de knoop doorgehakt om het te doen. We moeten bijna een jaar wachten totdat we eindelijk konden plaatsen maar wat was dit het waard ! De haard is het middelpunt van ons nieuwe huis, alles eromheen hebben we bedacht rondom de haard. De plaatsing had wat hobbels op de weg maar de installatie jongens waren creatief en zeer ervaren.

Deskundig advies, luistert naar wensen van de klant, ruim assortiment

Omdat het een lange periode was van order en plaatsing iets vaker contact om te checken over plaatsing datum nog klopt. Ook bedankje voor de betaling is zeer klantgericht en geeft de koper... Omdat het een lange periode was van order en plaatsing iets vaker contact om te checken over plaatsing datum nog klopt. Ook bedankje voor de betaling is zeer klantgericht en geeft de koper bevestiging dat het goed is overgekomen.

Emmen