9.6/10

Wiebe van den Berg

Verzoek om service na aankoop word super goed opgepakt! Erg blij mee, zeer positief verrast!

H.van Putten

Bij bezoek aan de showroom zijn we uiterst vriendelijk ontvangen, en konden op ons gemak de kachel waarin wij interesse hadden uitgebreid bekijken, en hebben deze dan ook besteld.

De kennis van de verkoopster was heel goed, en duidelijk.?

Zou het niet weten

De haard is bezorgd in Den Haag

J. de Vries

In april 2016 hebben wij een gashaard besteld bij Warmtestore BV in Kampen. Het plaatsen hiervan is in goed overleg gegaan - werd geplaatst in een huis dat casco werd opgeleverd maar nog niet droog... In april 2016 hebben wij een gashaard besteld bij Warmtestore BV in Kampen. Het plaatsen hiervan is in goed overleg gegaan - werd geplaatst in een huis dat casco werd opgeleverd maar nog niet droog genoeg was dus werd een aantal keer verplaatst. Toen in november 2018 onze haard niet meer werkte, bleek de garantie al verlopen. Warmtestore is ons heel ver tegemoet gekomen in de kosten die wij zouden moeten maken en heeft voor ons een installateur geregeld, omdat die hier in de buurt (Zuid-Drenthe) niet veel zijn. Erg tevreden over hun service en het product. Dat deze haard niet naar behoren werkte, was gewoon dikke pech.

Duidelijk en eerlijk in de advisering

n.v.t.

Klazienaveen

Ghassan yasin

Wij willen warmtestore bedankten voor hun top service!

Zeer vriendelijke mensen en alles is na wens verlopen.

Warmtestore denkt graag mee om de optimale sfeer en oplossing te creëren in de woning

Harderwijk

Yasin

Bij de eerste stap in de winkel zijn we al warm onthaalt.

Hun bieden ruime denkmogelijkheid om al je wensen te kunnen realiseren

Ze zijn erg snel met al het service die ze verlenen

Harderwijk

Enorme goede ervaring met dit topbedrijf. Aandacht voor de klant, weten waar ze over praten, meedenken en het gevoel serieus genomen te worden. In eerste instantie met Jan Pieter van Homehaarden in... Enorme goede ervaring met dit topbedrijf. Aandacht voor de klant, weten waar ze over praten, meedenken en het gevoel serieus genomen te worden. In eerste instantie met Jan Pieter van Homehaarden in Alblasserdam gesproken. Via hem met Herman in contact gekomen. Zowel Jan Pieter als Herman weten van de hoed en de rand. Jan Pieter bouwt ze, Herman maakt de tekeningen. Veel voorbeelden gezien en uiteindelijk tot een prachtig meubel gekomen. Helemaal naar wens en heel blij mee.

Meedenken en de klant staat centraal. Snelle actie naar aanleiding van vragen.

Afval meenemen ? Maar stond wel duidelijk in offerte/koopovereenkomst. We wisten het van te voren.

Dordrecht

Hetty

Topbedrijf na een enkele klacht en de kachelplaat is dit keurig opgelost door Herman en de kachel is ook snel en netjes geplaatst

Weet waar ze over praten

Ridderkerk

Wesley Oosterman

Zeer deskundig. Zowel het voortraject als de mensen die onze openhaard prachtig hebben geplaatst. Super netjes en het aanbevelen waard!

Communicatie

Huis ter Heide

Huizen

Super company to do business with

Reply to your questions within a very short period of time

Huizen

Jaap Zwaagman

Betreft aanschaf pelletkachel

Korrekt afgehandeld volgens de planning

Nvt

In Assen