9.6/10

Na meerdere gashaardbedrijven gezien en gesproken te hebben zijn we via via terecht gekomen bij de Warmtestore in Deventer. alle bedrijven kunnen hetzelfde leveren. het gaat erom HOE je geholpen... Na meerdere gashaardbedrijven gezien en gesproken te hebben zijn we via via terecht gekomen bij de Warmtestore in Deventer. alle bedrijven kunnen hetzelfde leveren. het gaat erom HOE je geholpen wordt. In ons geval werd er goed meegedacht over de uitdagingen die we hadden en welke oplossingen ervoor waren. behulpzaam, meedenkend en ook nog eens scherp aan de prijs.

behulpzaam, meedenkend en ook nog eens scherp aan de prijs.

Leusden

Rutger Praamstra

Ervaring is goed. Snelle reactie tijd op de mail en behulpzaam aan de telefoon. De haarden werden keurig thuis afgeleverd en montage was erg goed. Zeer tevreden!

Goede service en goede prijs.

Harderwijk

Fijne ervaring, een bedrijf dat goed met je meedenkt en goede service levert!

Duidelijk contact, goede communicatie

Leersum

van Asselt

We hebben een geweldig mooie haard aangeschaft bij Warmtestore, werden netjes en vriendelijk ontvangen in de sfeervolle showroom! Top advies gekregen, goede en snelle communicatie, mooi en netjes... We hebben een geweldig mooie haard aangeschaft bij Warmtestore, werden netjes en vriendelijk ontvangen in de sfeervolle showroom! Top advies gekregen, goede en snelle communicatie, mooi en netjes werk geleverd! Kortom TOP!!

Goede en snelle communicatie
Goed advies
Mooie en sfeervolle showroom
Mooi en strak werk geleverd

Te Uddel

Joey Blok

Mooie produkten en een Uistekende service!

Een uistekende service van Alger en installateur Danny en zijn team.

Aalsmeer

Warmtestore leverde een haard tegen een scherpe prijs. Er werd meegedacht over technische vragen mbt plaatsing en uiteindelijk is de haard volgens afspraak mooi en zorgvuldig geplaatst

Klantgerichtheid bleef ook na aanschaf groot

Dordrecht

De Bie

Erg prettige ervaring, hier voel je je welkom en als klant centraal

Persoonlijke aandacht, oplossingsgericht

Ga zo door

Watergang, keuken en woonkamer

Vier jaar geleden een Engelse gaskachel gekocht bij Warmtestore. Nu plotseling een probleem. Warmtestore reageerde meteen, dacht mee en verwees me naar Hesta Haardenservice in Heesch. De monteur... Vier jaar geleden een Engelse gaskachel gekocht bij Warmtestore. Nu plotseling een probleem. Warmtestore reageerde meteen, dacht mee en verwees me naar Hesta Haardenservice in Heesch. De monteur heeft het probleem opgelost en de kachel en ik snorren weer tevreden!

Deskundig, snel reageren, oplossingsgericht, meedenken.

Geen verbeterpunten.

's-Hertogenbosch

David

Zeer, prettig en vriendelijk. Telefonisch goed bereikbaar en indien iemand in gesprek is wordt je kort erna weer teruggebeld. Wordt snel op mailtjes gereageerd en denken mee met je wensen.

Ze geven mij als klant het gevoel dat ze aan me denken. Dat vind ik zeer positief.

Geen enkele

Aalsmeer

dirk

Via warmtestore hebben we een pelletkachel aangeschaft. Naast de levering - op dezelfde dag als de installatie - heeft men ook de installatie geregeld, en is het reeds aanwezige rookkanaal... Via warmtestore hebben we een pelletkachel aangeschaft. Naast de levering - op dezelfde dag als de installatie - heeft men ook de installatie geregeld, en is het reeds aanwezige rookkanaal 'ingepakt' ten behoeve van de brandveiligheid. Dat is allemaal soepel en in één keer goed verlopen.

Afspraak is afspraak, fijn! Goed advies en uitvoering mbt de bescherming van het rookkanaal. Prima lieden die de boel bij ons hebben geïnstalleerd. Goede nazorg van Jos.

In eerste instantie werd verteld dat er na installatie apart nog iemand zou langskomen om de kachel in te regelen. Omdat dit nog weken dreigde te duren, heeft Jos op mijn verzoek geregeld dat de... In eerste instantie werd verteld dat er na installatie apart nog iemand zou langskomen om de kachel in te regelen. Omdat dit nog weken dreigde te duren, heeft Jos op mijn verzoek geregeld dat de installateur dit direct na installatie met telefonische hulp van de fabrikant heeft gedaan. Dit is natuurlijk sneller, goedkoper, handiger, kortom: als het zo kan, moet het voortaan zo!

Amsterdam