Jos Loock BionicT Solutions
- Product of service:
- Grootste volume
Keigaaf keileuk constructieve oplossingen
De pin is vaak stuk en ik krijg steeds geen sms-je als hij klaar is terwijl ik dat wel aangeef. Wassen is prima en alles is goed schoon
Great service
Groot dekbed wassen. Volgens mij opgefrist. Maar er zaten nog wel vlekken in het dekbed die eruit kunnen. Volgende keer dus naar de stomerij met het grote dekbed.
Heerlijk de gordijnen gewassen terwijl ik snel wat boodschappen deed . Reed de parkeerplaats weer op toen het sms-je kwam . Nette en schone machines met duidelijke gebruiksaanwijzing.
Was echt top en snel
Heb er was in zitten en betaald staat er dat ik op toestemming moet wachten maar hij blijft weigeren
Super goed en mooi
Snel en superschoon wat een gemak
Het kleed was niet schoon!!
Fijn om nu ook in Nederland je grote spullen te kunnen wassen bedrogen. Vandaag een tweepersoonsdekbed en een tijk gewassen en gedroogd. Kost wat, maar dan heb je ook wat!
Ze brengen meermaals dubbele kosten in rekening!! Hier melding van gemaakt omdat er op 1 dag 23 euro extra 4 wasbeurten teveel werden afgeschreven. Dit na veel heen en weer verkeer terug gekregen. Na alle transacties terug gekeken te hebben blijkt dit door de jaren heen veel vaker te zijn gebeurd, weer veel heen en weer gemaild en lang aan een lijntje te zijn gehouden geen compensatie ontvangen. Zonde doet wat met het vertrouwen.
Ideaal voor was wat thuis niet in je eigen machine past qua grootte
Snelle service best schoon
Wash-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wash-ME heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Great service
Was echt top en snel
Super goed en mooi
Snel en superschoon wat een gemak
Het kleed was niet schoon!!
Ideaal voor was wat thuis niet in je eigen machine past qua grootte
Snelle service best schoon