Het werkt makkelijk alleen is best wel duur
Reactie Wash-ME:
Hey Willem! π We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! ππ Bedankt voor je positieve woorden. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Hoi Chris! π We vinden het erg vervelend dat je ervaring niet naar wens was, onze excuses hiervoor! We hebben contact met je opgenomen en wachten op je reactie. π€
Bij Wash-ME streven we naar...
Bedankt voor je lieve woorden Sandra! π Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. π€
Het is toegestaan om in onze machines paarden- en hondendekens te wassen. Wij controleren onze...
Dit maakt ons heel blij Pollemans! π Heel erg bedankt voor je leuke review en je steun. π€π We kijken uit naar je volgende gebruik van onze service!
Hi Evelyn! π Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service, onze excuses daarvoor! We hebben je een mail gestuurd en wachten op je reactie. π¬
Bij Wash-ME draait alles om...
Hallo Dennis! π We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent, dat is zeker niet wat we willen! We hebben je een mail gestuurd en hopen snel van je te horen. π©
Bij Wash-ME is...
Hallo Tanya! π Onze excuses voor het ongemak. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd en laten weten dat we een onderzoek zijn gestart om precies uit te zoeken wat er is gebeurd.
We zien dat...
Hallo! π We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent, dat is zeker niet wat we willen! We hebben je een mail gestuurd en hopen snel van je te horen. π©
Bij Wash-ME is...
Hallo Jolanda! π We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent, dat is zeker niet wat we willen! We hebben je een mail gestuurd en hopen snel van je te horen. π©
Bij Wash-ME...
Hi J. Akkermans! π Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service, onze excuses daarvoor! We hebben je een mail gestuurd en wachten op je reactie. π¬
Bij Wash-ME draait alles...