Wash-ME

V Wunnik

Geen bericht gekregen dat machine klaar was !!

Hey V Wunnik! πŸ‘‹
Wat jammer dat je ervaring niet helemaal naar wens was! Daarom hebben we je per mail aangeboden de kosten van je wasbeurt terug te betalen. πŸ“§πŸ§Ό
Volgens ons systeem heb je...
Hey V Wunnik! πŸ‘‹
Volgens ons systeem heb je het formulier ingevuld en hebben we op 29 mei het bedrag teruggestort. πŸ’Έ Kun je even checken of dat klopt?
We hopen dat je blij bent met de oplossing! πŸ˜„
Als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar via de chat op onze site: http://www.wash-megroup.com/nl-nl πŸ’» Binnen 30 seconden ontvang je een antwoord! πŸš€

C Weijenberg

(Bewerkt)

Gratis SMS dienst werkt NIET altijd, probleem keurig opgelost!

Reactie Wash-ME:

Dit maakt ons heel blij, C Weijenberg! 🀩 Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het recht te zetten. πŸ™ŒπŸ˜Š We waarderen je review enorm en hopen je snel weer te zien! πŸ™βœ¨

Mirella

(Bewerkt)

De was is simpelweg niet schoon. Zonde van het geld. Gaan speciaal hier naar toe omdat de trommels zo groot zijn. Maar dit is toch echt wel een tegenvaller.

Hey Mirella! πŸ‘‹
We hebben inmiddels contact met je gehad en je hebt bevestigd dat je het geld voor je wasbeurt hebt teruggekregen.πŸ’Έ
Bedankt dat je ons de kans gaf om het op te lossen! πŸ€—βœ¨...
Hey Mirella! πŸ‘‹
Bedankt dat je ons de kans gaf om het op te lossen! πŸ€—βœ¨ We waarderen je feedback enorm en zien je graag snel weer terug! πŸ™ Hopelijk ben je tevreden met onze oplossing! πŸ˜„
Heb je nog vragen? We staan voor je klaar via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl πŸ’» Binnen 30 seconden krijg je antwoord! πŸš€

Kris

Hellas ik heb geen sms'je ontvangen. Bovendien iedereen kan mijn wasmachine openen. Misschien sort code dat alleen huidige gebruiker kan gebruiken om eigen spullen te ophalen?

Goedemiddag Kris,
Bedankt voor de positieve feedback!!
Onze excuses voor het niet sturen van een SMS! Waar stond deze machine? Dan gaan we de machine nakijken op een mogelijke storing....
Goedemiddag Kris,
Bedankt voor de positieve feedback!!
Wij werken niet met een code omdat we dan zien dat mensen de was er te lang in laten zitten en dan kunnen andere niet wassen.
Nog een prettige dag!

Corry ten Brummelhuis

Machine stuk alles drijfnat !

Hi Corry! πŸ‘‹
Jammer dat je ervaring niet helemaal top was. We hebben je een paar mails gestuurd met de vraag ons teruggaveformulier in te vullen, zodat we je wasbeurt kunnen vergoeden. πŸ‘›...
Hi Corry! πŸ‘‹
Tot nu toe hebben we helaas geen ingevuld formulier ontvangen, dus hebben we je vandaag opnieuw gemaild met de vraag of wij dit handmatig voor je mogen doen. ✍️
Zodra we de gegevens hebben, kunnen we de vergoeding voor je regelen! πŸ€—βœ¨
Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje via de chat op onze website: http://www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We reageren binnen 30 seconden! πŸ’¬

J. Teijema

Graag contact

Hey J. Teijema! πŸ‘‹
Bedankt dat je ons de kans gaf om het op te lossen!...
Hey J. Teijema! πŸ‘‹

Nijsten

Betalingen gaan soms mis, vooral de maand april lijk ik daar problemen mee te hebben.

Hoi Nijsten! πŸ‘‹
Wat jammer dat je ervaring niet helemaal vlekkeloos was! We hebben je ons teruggaveformulier gemaild, zodat we het bedrag konden terugstorten. βœ‰οΈπŸ’Έ
Volgens ons systeem is...
Hoi Nijsten! πŸ‘‹
Volgens ons systeem is het formulier ingevuld en hebben we de terugbetaling uitgevoerd. πŸ’° Zou je kunnen controleren of dat klopt?
Fijn als alles zo is opgelost! πŸ™Œ
Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bereiken via de chat op onze site: http://www.wash-megroup.com/nl-nl πŸ’¬ Binnen 30 seconden krijg je een reactie! ⚑

Nellie Huisman

Werkt goed.

Goedemiddag Nellie,
Bedankt voor de leuke reactie!!

S brehm

(Bewerkt)

Betaald voor wasverzachter, maar was rook totaal niet fris na wassen. Alsof wasmiddel en wasverzachter op was. Melding daarover gemaakt en netjes mijn geld terug gekregen. Ik vind het wel iets... Betaald voor wasverzachter, maar was rook totaal niet fris na wassen. Alsof wasmiddel en wasverzachter op was. Melding daarover gemaakt en netjes mijn geld terug gekregen. Ik vind het wel iets duur, maar is wel zeer makkelijk in gebruik

Reactie Wash-ME:

Dag S. Brehm! πŸ‘‹ We zijn blij te horen dat we een passende oplossing voor je hebben gevonden! πŸŽ‰ Bedankt voor het vertrouwen en de kans om dit in orde te maken. πŸ™Œ We waarderen het enorm dat je de... Dag S. Brehm! πŸ‘‹ We zijn blij te horen dat we een passende oplossing voor je hebben gevonden! πŸŽ‰ Bedankt voor het vertrouwen en de kans om dit in orde te maken. πŸ™Œ We waarderen het enorm dat je de tijd en moeite hebt genomen om je review te herzien. πŸ™ Nogmaals dank voor je feedback en we wensen je een hele fijne dag toe! πŸ€—βœ¨

Debbie

Super handig te gebruiken voor grote wasjes!

Reactie Wash-ME:

Heel erg bedankt voor je leuke review Debbie! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. 😊✨