Ik heb wasparfum gekocht. Service en product zijn goed. Maar de verzendkosten zijn echt buitenproportioneel namelijk € 7. Ja, ik had voor € 30 meer kunnen bestellen want dan is het gratis maar ik...Ik heb wasparfum gekocht. Service en product zijn goed. Maar de verzendkosten zijn echt buitenproportioneel namelijk € 7. Ja, ik had voor € 30 meer kunnen bestellen want dan is het gratis maar ik wilde het product eerst uitproberen voordat ik er meteen 4 koop. Maar dan nog vind ik € 7 echt heel veel. Ik bestel continu online en dit bedrag ben ik niet eerder tegenkomen voor zo’n product. Daarom 3 sterren en geen 5.
Marijk Prins
Janneke Keus
Super snelle levering en heerlijke producten
Gerda van Zwieten de Blom
Attent
Janet de Jongh
Snel geleverd en heerlijke producten.
miranda maes
Top producten
Maureen Menke
Diane Scholten
Wat een ontzettend fijne geuren tot nu toe. Niet te overheersend (chemisch), maar gewoon neutraal. Het hele huis ruikt er naar. Tot nu toe ben ik er heel blij mee en ik heb net pas 3 zakjes...Wat een ontzettend fijne geuren tot nu toe. Niet te overheersend (chemisch), maar gewoon neutraal. Het hele huis ruikt er naar. Tot nu toe ben ik er heel blij mee en ik heb net pas 3 zakjes gebruikt. Ik gebruik het tevens ook voor de droger (handdoeken enz). Paar druppels wasparfum op een doekje en de hele was ruikt heerlijk
Gerrie Krul
Zeer goed, goede producten. Heb nog een keer besteld