C H Molenaar
- Product of service:
- Wasmachinekast en Hoge kast
Prettig bedrijf en klantvriendelijk en goede service instelling
Prima levering. Bij opbouw 3 deuren beschadigd maar gelijk toegezegd nieuwe te sturen. Dat is service. Ziet er prachtig uit en zijn er heel blij mee.
We zijn erg blij met deze kast! Hij is prachtig en voelt heel degelijk aan. De kwaliteit is top en hij staat prachtig in onze ruimte. Een klein minpuntje was de levertijd van drie maanden, wat wel erg lang is. Daarnaast waren de stickers op de planken lastig te verwijderen, wat beter zou kunnen. Maar al met al zijn we heel tevreden en gaan we hier zeker veel plezier van hebben!
Wij zijn ontzettend blij met het geleverde product alleen jammer het niet bij de voordeur geleverd werd 1ste etage met lift waar het in paste het werd zelfs niet in de garage gezet bg dat mag wel een betere service zijn als je alleen ben met pakketten van 300 kg :( in totaal
De levering liet wat op zich wachten vanwege kerst, maar we werden op de hoogte gehouden van de levering. Tijdens de montage was er een element beschadigd, hierop heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en een uurtje later al gebeld dat ik een nieuwe kon komen halen (woon in de buurt). Gino heeft mij aan een nieuw element geholpen en heeft daarbij nog gevraagd of verder alles compleet was en of ik geen schroeven etc meer nodig had. De kast is van goede kwaliteit en voorzien van een duidelijke beschrijving. We zijn erg blij met de extra ruimte die we hiermee hebben verkregen.
Prima, zelfs eerder geleverd dan verwacht
Prima product netjes geleverd
Stipte levering degelijk materiaal, goede handleiding. Zeer positieve ervaring
Bedrijf goed, magazijn personeel zeer kortaf en niet vriendelijk
Fijne website goed materiaal Verpakking goed Monteren super
Netjes geleverd goed ingepakt duidelijk montage handleiding
Snelle levering, super aardig personeel. Even een misverstand wat betreft een inbouw deel maar snel opgelost. Goed product en prima prijs.
Het contact was goed, het was wel even zoeken naar de montage beschrijving, en de verbindings materialen.
Wasombouw verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wasombouw heeft de volgende resultaten bereikt:
Wasombouw