Zeer stevige kasten met een stevige rug. De meest robuuste kasten dat ik zelf ooit gemonteerd heb. De installatie handleiding kan wel veel duidelijker, heeft dringend een update nodig want het...Zeer stevige kasten met een stevige rug. De meest robuuste kasten dat ik zelf ooit gemonteerd heb. De installatie handleiding kan wel veel duidelijker, heeft dringend een update nodig want het zorgde soms voor onnodige verwarring. Wel zeer tevreden met onze aankoop.
Jansen
De levering duurde veel langer dan binnen 14 dagen. Een tussentijdse update had wat meer begrip opgeleverd. Maar desondanks zijn we zeer tevreden over het product. De beschrijving was erg...De levering duurde veel langer dan binnen 14 dagen. Een tussentijdse update had wat meer begrip opgeleverd. Maar desondanks zijn we zeer tevreden over het product. De beschrijving was erg duidelijk.
Bart
Goed product, goede service. Instructies kunnen duidelijker.
van Wijk
Geweldig! Fantastisch kwaliteitsproduct (we hebben 3 machines naast elkaar dus ook 3 kasten). Elke dag blij mee. Top qua bezorgen en monteren. Alle lof voor Wesley!
Fraussen
Snelle levering, 1 plant ontbrak helaas, een pasplank. Hebben het dan maar anders opgelost
Particulier
Alles liep perfect van bestelling tot en met plaatsing.
Leen
Heel correct
Particulier
Wij zijn uitstekend geholpen met een bezichtiging aan het bederijf. Levering van niet bestelde goederen en een keurige afwerking van onze klacht over de folie op de kastdeuren
Vlogtman
Matige bouwtekeningen en incomplete set werden snel verholpen door de klantenservice.