S

Erg prettig en snelle reactie op vragen. Goede kwaliteit kast met mooie uitstraling. Een aanwinst voor de ruimte waar hij in komt te staan.

van de zweerde

Goed wat we besteld kwam op tijd en zie er goed uit.

Hans

Zeer prettig bedrijf. Goed geïnformeerd en ook de aftersales is TOP! Zeer tevreden met het eindresultaat, dank Wastoren en personeel!

Huigsloot

De kast is helemaal zoals ik gedacht had! Ik ben er heel blij mee.

Michael D

Zeer stevige kasten met een stevige rug. De meest robuuste kasten dat ik zelf ooit gemonteerd heb. De installatie handleiding kan wel veel duidelijker, heeft dringend een update nodig want het... Zeer stevige kasten met een stevige rug. De meest robuuste kasten dat ik zelf ooit gemonteerd heb. De installatie handleiding kan wel veel duidelijker, heeft dringend een update nodig want het zorgde soms voor onnodige verwarring. Wel zeer tevreden met onze aankoop.

Jansen

De levering duurde veel langer dan binnen 14 dagen. Een tussentijdse update had wat meer begrip opgeleverd. Maar desondanks zijn we zeer tevreden over het product. De beschrijving
was erg...
was erg duidelijk.