9.3 /10

checkbox97% beveelt Wasparfum.nl aan!

Margreet Kalksma

Monica Verhagen

Snelle service

Wasparfum bamboe

Cecile

Snelle levering en netjes verpakt.

2 flessen wasparfum Diamante

Top

Wasparfum en textielspray

D van Duijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, uitslag door jullie product.

Antwoord Wasparfum.nl

Goedemiddag Inge, middels de mail hebben we al enkele keren contact gehad waarin u aangeeft dat u een trouwe gebruiker bent van Wasparfum, en dan met name de geur Diamante. Diamante geldt als een van de sterkste geuren in ons assortiment, en hier bent u heel tevreden over. De wasparfums van Le Essenze di Elda zijn 100% parabenenvrij, en 99,9% nikkelvrij. Wij krijgen echt zelden een klacht dat het een allergische reactie geeft, maar.....het kan natuurlijk een keer voorkomen. U geeft echter via de mail aan dat u een allergische reactie heeft gekregen van de geur The Verde. Deze geur, welke al jaren in het standaard assortiment van Le Essenze di Elda in Italie zit, is echter sinds kort ook bij ons en onze verkooppunten verkrijgbaar. Wij krijgen hier uitsluitend lovende reacties over. U geeft aan dat u deze fles bij een van onze verkooppunten heeft gekocht en dat u had gehoord dat dit verkooppunt ook al een aantal klachten had ontvangen. Op mijn vraag welke winkel dit dan was zodat ik contact kon leggen, kreeg ik echter geen antwoord. Ik vraag me dan ook af of deze review terecht is, omdat u eerder aangaf dat u ook de Diamante gebruikt en daar geen uitslag van krijgt. Ik hoop dat u nog een reactie naar ons wilt sturen zodat ik contact kan opnemen met de betreffende winkel. Met vriendelijke groet, Team Wasparfum.nl

Geantwoord op

Rita Ramcharan

Goede ervaring, snelle levering

Wasparfums

Ilse van Overbeek

Wat een heerlijke wasparfum, snel geleverd en ook nog met proefversie.

Kelly McGarvey

Snelle levering en ik vind het ontzettend handig dat er een proefpakket is want zo weet ik welke wasparfum ik echt lekker vind.

proefpakket

Sheila Voschezang

Fijn bedrijf, snelle levering, onwijs goede wasparfum l! Nooit meer ergens anders

Wasparfum verschillende geuren

Wolvega

Heerlijke geuren snelle levering

Wasparfums en huisaroma

Naomi De jong

Heel fijn! De geur die ik heb daar ben ik verliefd op geworden elke was is een feestje om op te hangen!

Diamante & ylang ylang

Nellie Slooter

Heerlijk fris wasgoed

Le Essenze di Diamante & Ylang Ylang

Jacqueline Straathof

Altijd netjes verpakt en snel verzonden

Relax en Diamant/Bamboe

Wasparfum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wasparfum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2019

Wasparfum.nl

Wasparfum.nl heeft het exclusieve dealerschap van Wasparfum voor geheel Nederland. Wasparfum wordt gefabriceerd in Italië en is daar geruime tijd op de markt onder de merknaam Le Essenze di Elda. Het Nederlandse bedrijf is in 2018 opgericht. Verkoop van Wasparfum gebeurt via wasparfum.nl en via dealers.

Griend 28

8321 MN Urk

Margreet Kalksma

Monica Verhagen

Snelle service

Wasparfum bamboe

Cecile

Snelle levering en netjes verpakt.

2 flessen wasparfum Diamante

Top

Wasparfum en textielspray

D van Duijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, uitslag door jullie product.

Antwoord Wasparfum.nl

Geantwoord op

Rita Ramcharan

Goede ervaring, snelle levering

Wasparfums

Ilse van Overbeek

Wat een heerlijke wasparfum, snel geleverd en ook nog met proefversie.

Kelly McGarvey

proefpakket