Top bedrijf en goede service en heerlijke producten. Super!
Lita Rabeling
Ik heb de wasparfum een mnd geleden gekocht iedereen die op bezoek komt zegt ,, oh wat ruikt het hier lekker, paar druppeltjes in het wasverzachter bakje doen en..ongelooflijk hier word ik zo blij...Ik heb de wasparfum een mnd geleden gekocht iedereen die op bezoek komt zegt ,, oh wat ruikt het hier lekker, paar druppeltjes in het wasverzachter bakje doen en..ongelooflijk hier word ik zo blij van!!!! Dankje wasparfum voor de heerlijke producten
amber
Snelle levering, heerlijke wasparfum.
Hiven Mourad
De geur zweeft overal en iedereen vraagt wat we gebruiken om ons fris te laten ruiken
Samantha Van beveren
Een goed bedrijf snelle levering en vriendelijk personeel
Wilma Brouwer
Goede service en lekker geuren
Jennigje Meure
Wasparfum zou ik aan iedereen aanbevelen. Als ik thuis binnenkom komt de heerlijke geur me tegemoet. Zelfs mijn man zegt vaak "wat ruikt het hier toch lekker". Ook als ik 's avonds in bed stap ruikt...Wasparfum zou ik aan iedereen aanbevelen. Als ik thuis binnenkom komt de heerlijke geur me tegemoet. Zelfs mijn man zegt vaak "wat ruikt het hier toch lekker". Ook als ik 's avonds in bed stap ruikt het heerlijk. De geur blijft ook best wel lang hangen in het wasgoed.
Renate Bronckers
Super snelle levering,netjes verpakt. En heerlijke geuren