9.3 /10

checkbox97% beveelt Wasparfum.nl aan!

jaap bal

Snel en betrouwbaar

was parfum Diamante, deze gebruik ik al geruime tijd

Daphne Sibma

Producten snel in huis. En na foutje snel contact en producten alsnog gekregen, top service!

Verschillende wasparfums

Simon Visser

Pakketje kwam niet aan en toen nieuw pakketje opgestuurd. Super service!!!!

Winter proefpakket

Anita Brands

Snelle levering en blijft goed ruiken

Proefzakjes

Monique

Lekkere geuren. Gemakkelijk om te bestellen

Wasparfum en geurkaarten coco

Tonnie Grit

Als je contact zoekt ivm leverings probleem wordt er direct actie ondernomen en blijft er contact bestaan zolang het onderzoek loopt.

2 proefpakketten

Marie Huiskes

Top

Was parfum

Elly Visser

Zeer goed. Snelle levering en een persoonlijke benadering

Product of service:
Diamante wasparfum 2 flessen, 500 ml. Goede deal en geen verzendkosten bij deze hoeveelheid.

JS

SterSterSterHalve sterLege ster

Is prima, helaas krijg je alleen geen cadeautje meer bij je bestelling.

The Verde en cuore

Nora Hassi

Diamante is een geweldig lekkere geur!

Diamante wasparfum

Priscilla Hilberts

Super lekkere geuren binnen mogen krijgen en super snel verzonden en constant op de hoogte gehouden via de e-mail , ik raad dit zeker aan

Test zakjes voor een nieuwe geur uit te proberen

Tamara Stevens

SterSterSterSterLege ster

Op zich prima. Snel en netjes verzonden. Niets op aan te merken. Zelf zou ik het iets persoonlijker maken en het als een soort cadeau versturen. Een handgeschreven kaartje of zo erbij. En op zich denk ik dat de meeste mensen, vooral Nederlanders 😉, het zeker op prijs stellen als ze een proefzakje of zoiets erbij krijgen. Je besteld toch voor veel geld, dan mag de levering ook wel iets van luxe uitstralen. Het oog wil ook wat zeg maar. De meeste mensen die dit soort producten bestellen zijn daar denk ik wel vatbaar voor.

Diamante en proefpakket

Manon Genot-Kingma

Jullie verkopen heerlijk geurende wasparfum! Krijg alleen maar complimenten over hoe lekker het ruikt. Wat zo fijn is als je je was ophangt je hele huis naar de heerlijke geur ruikt. Ben het meeste fan van de geur Diamant ❤️.

Diamant en de Magnolia wasparfum

Puck van Coolwijk

Fijne uitleg

Ekram Louaazizi

Echt een heerlijke wasparfum! 100 procent aan te raden. Heel mijn huis ruikt ernaar!

Wasparfum

Wasparfum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wasparfum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2019

Wasparfum.nl

Wasparfum.nl heeft het exclusieve dealerschap van Wasparfum voor geheel Nederland. Wasparfum wordt gefabriceerd in Italië en is daar geruime tijd op de markt onder de merknaam Le Essenze di Elda. Het Nederlandse bedrijf is in 2018 opgericht. Verkoop van Wasparfum gebeurt via wasparfum.nl en via dealers.

Griend 28

8321 MN Urk

jaap bal

Snel en betrouwbaar

was parfum Diamante, deze gebruik ik al geruime tijd

Daphne Sibma

Verschillende wasparfums

Simon Visser

Pakketje kwam niet aan en toen nieuw pakketje opgestuurd. Super service!!!!

Winter proefpakket

Elly Visser

Zeer goed. Snelle levering en een persoonlijke benadering

JS

SterSterSterHalve sterLege ster

Is prima, helaas krijg je alleen geen cadeautje meer bij je bestelling.

The Verde en cuore

Nora Hassi

Diamante is een geweldig lekkere geur!

Diamante wasparfum

Priscilla Hilberts