Joyce Breteler
- Product of service:
- Wasparfum Diamante
Goede producten, heerlijke geuren, snelle verzending
Goede en snelle service.
Bestelling was keurig op tijd geleverd.
Snel ontvangen
Snelle levering.En de geurtjes ruiken allemaal heerlijk!!!Zelfs de kasten ruiken nu heerlijk door de parfum in de kleding❤️
🤔
ik heb de was parfum en ruikt heerlijk. Snelle levering
Fantastisch product
Mooie fijne wasmiddelen. Snel en keurig geleverd!
Heerlijke wasparfum
Fijn product en snelle levering
Goede service en snelle levering
Snelle service
Snelle levering. Wasparfum ruikt lekker en lang in de kleding
Wasparfum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wasparfum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede producten, heerlijke geuren, snelle verzending
Goede en snelle service.
Bestelling was keurig op tijd geleverd.
Snel ontvangen
🤔
ik heb de was parfum en ruikt heerlijk. Snelle levering
Fantastisch product
Mooie fijne wasmiddelen. Snel en keurig geleverd!
Heerlijke wasparfum
Fijn product en snelle levering